Tekil mesaj gösterimi
Alt 18 Kasım 2022, 11:33   #2
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: konu açmak için konu açanlara tavrımız ne olmalıdır?

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] sana şöyle açıklama yapayım ben, çok konu açanlardan biriyim. Ama konu açmak için açmak olmadı maksadım. Üzerime alındığımdan söylemiyorum. Herkes denk geliyordur illa ki konu açıldığında.
İçeriklerime bakıldığında, açmak için açılan düzensiz içi boş içerik karman çorman içerik açmadım hiç.
Açtığım içerikler düzenlidir, içlerine eklediğim resimlere link alırım her zaman.
Olduğu gibi kopyala yapıştır yapmıyorum. Düzeni sevdiğimden dikkat ederim çok.

Diğer bölümlere konu açılmayacak boş kalacaksa, o bölümlerin olmasının bir manası kalmaz. Ya sadece eğlence forumu kurmak gerekir böyle bir durumda, sadece forum oyunları ve sözlükten ibaret olan.
Ama o da genel forum adı altında olmaz kanımca. Nasıl durur bilmiyorum.

Hatta buradan önceki bulunduğum forumda, üye olduğumda daha üyeyken, sırf konu açmak için konu açtıklarında, detaylı konular bile birer satır eklenip konu kasılıyordu.
Hatta mesela "Elma kaç kaloridir" diye başlık açıp, içinde sadece kaç kaloriyse örneğin "100 kalori" yazılıyordu. İçerik sadece buydu.
Ben böyle şeyleri gördüm. Ne yaparsın bunda, meyvelerin kalorileri diye liste olarak toplu halde içerik boş kalmayacak şekilde eklersin.
Birbiriyle yarışıp, ben bugün şu kadar konu açarım diyip, aynı gün kendi açtığı konunun tekrarını açan vardı Hatta daha da arttırıyorum, sabah açıp akşam açmak değil, arada belki 3-4 dk oynayıp aynı kişi tarafından açılmış konular gördüm ben. @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] bilir hatta o da çok şaşırmıştı bilgilendirdiğimde.

Konu açılmasına bakılan bakış açısı önemli olan bence Konu açmak için açıyorum çünkü o bölümlerde içerikte olması lazım. Denk gelirsem değil, özellikle bugün şu bölüme biraz içerik ekleyeyim diye oraya göre içerik bakıp ekliyorum. Ama maksadım konu açmak olsa da, konu kasmak olmadı. Bu yüzden konu açılmasına karşı bakış açısı bence burada her şeyi belirleyen unsur. Sen şimdi konu açılmasına mı tavırlısın, yoksa tek amacı konu kasmak olana mı asıl mesele bence burada

Ben içi dolu olması gereken içeriği boş konulara karşıyım. Bizim forumda da bu şekilde denk gelmedim

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

“ Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim.
Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
Kimse için 'EN' değilim, 'DAHA' değilim.
Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım. ”

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı