Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Kasım 2022, 22:19   #2989
Likör Nesquikle Sentez
Yes Quinn No Prenses*
Dizzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İçinden Geçeni Söyle!

Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Ya sorma. Kaç gün geçmiş adamı aramaya çekiniyorum. Sanki borç için arar gibi olacak diye. İşin ironik kısmı bu kişi depocu. Yani hep irtibatta olduğum birisi.

Ulan kaç gün geçmiş oralı değil. Çok acayip ya. Ay bitsin, maaşlar yatsın diyeceğim zaten, kardeş bende sıkışığı, darda isen başımın üzerine ama ben çat diye verdim, senden de çat diye geri dönüş beklerim diye veryansın edeceğim.

Hayır borcu da bi nevi politika uğrana verdim . Bazı ilişkileri iyi tutmak lazım . ahaha. Bende az değilim ama para bu ya . Hem monitör alacağım ben .

Ulan amam dolmıuşum, resmen kıza kahvehane dayıları gibi iç döktüm ahah.

++

Kod:
if (borc = biri rainbow6'dan istedi)
{
Console.WriteLine("Borç Verme.");
}
else
{
Console.WriteLine("Yine Borç Verme.");

Keşke android olsaydık ve şu kodu kendimize yazabilseydik . @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
Eski erkek arkadaşım da bana çok yapıyordu aynı şeyi.
Kübra ben kart kullanmıyorum internetten birşey almam lazım bana para atar mısın sana atıcam, Kübra annemle kardeşim internette şunu beğendi sen bana at bankamatiğe çıkmayım simdi diye diye benden para aldı hep. Ben de o ara kredi ödüyorum, mal gibi kredi parasından veriyordum. Dedim bak ayın 20. Kadar ödemen lazım o parayı krediye yatırıcam. Bir kez geç yatırdı, o yüzden faiz ödedim o günden sonra yemin ettim kimseye borç vermemeye. Ne isterim ne veririm.
Aklıma geldi sinir oldum gene.
Eski sevgilimin neden eski olduğu bu metinde gizlidir. Teşekkürler sjsjsjshh
  Alıntı