Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Kasım 2022, 15:12   #7
kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
konserve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Sahte Doktor Ayşe Özkiraz

bugün kadının ifadesi denk geldi okudum da özetle 2021 üni sınavına girmiş. kazanamamış. annesi üvey babası doktor olmasını istiyormuş. o da tıp kazandım demiş. ailesi beklemiyormuş ki belge istemiş. telefonda sahte evrak düzenlemiş oradan başlamış hikayesi. yurtta tıp okuyorum demiş, istenen evrakları öğrenci belgesi hariç götürmüş onu da geçiştirmiş. o arada sahte kimlik kartları düzenlemiş arada okul bahçesinde takılmış çevre edinmiş. ama hiçbir derse girmemiş. kartını kullanmayan arkadaşının kartını alıp o kartla yemek yemiş. tekirdağda ailesinden biri hasta olmuş hastaneye gitmiş galiba. acilde doktorlara da ben doktorum demiş. acilde durayım demiş. yurtta da hemşirelik ve tıp öğrencileriyle kanka olmuş muhtemelen onlardan birkaç bir şey kapmış. derken çocuk doktoru olcam tustan 81 puan aldım demiş hastanenin çocuk doktoruna galiba. o da hasta muayene ve vizitlerine katılmasına izin vermiş. ameliyatları izlemiş. ama o doktor hastanın birine onun dikiş atmasını istemiş o da atmış (nasıl yaptıysa artık). derken diğer doktorlar anlamışlar asıl adını falan sormuşlar o an yakalandığını anlamış ve itiraf etmiş tüm süreci. sonrası malum.

gerçekten trajikomik olaylar silsilesi, doktor gel bak katıl dikiş at falan demiş. koku kitabındaki karakter geldi aklıma. herkesi kokusuyla etkisi altına alıyordu, o da iletişim becerilerini konuşturmuş herhalde
  Alıntı