Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Kasım 2022, 21:53   #209
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Karalama Defteri

Soramadan geçemiyorum kendime neden ? İsmini unuttuğum,yolda karşılasınca bile ismini hatırlamadığım ilişkilerim oldu,birde ismini hiç aklımdan cıkarmadığım.Unuttuklarımın unutmadığı ,unutamadığım bir kaçının beni anlamadığı ilişkiler yaşadı bu kalp.Kaba bir tabiri var ama yeri değil.
Böylemi olmalı hakketen ? Yani sıradan görüp umursamadıklarına verdiğin değerle, kalp kapılarını kapattıran aynı adamın,ismi aklına gelince yüreği acın kapıyı cıkacam diye bağırdığına, herşeyini verdiğinde ,seni anlamadığı, çıtayı semanın 7.katına bile cıkarsan sıradanlaştığı ilişkiler neden ??
Herşeyin fazlasımı zarar,yoksa bu aşk denilen illet yokmu .Kafamızda kurduğumuz karaktere yazdığımız senaryoya en cok yakısanamı aşk diyoruz,yoksa hakketen yokmu bu zıkkım.
Kuru bir günaydın yazmaya layık görmediğin,satırlarca şairlere nispet yapıp döktürdüğün insanla gereksiz kıskanclıklar,aptalca nedenlerden olamayıp,yazmadıkca umursamadıkca aşkı iliklerine kadar haykıran ve herşeyine eyvallah diyenleremi layık aşk ?
Sabahın karanlığında cıkıp,aksam kararınca eve gelip gün bitti diye sevinmek yerine,ömürden gitti diye üzülen,bir gün daha sevgisiz yitti bir gün daha geçmişime dahil oldu ve güzel hatıralar bırakmadı diye üzülen bir adama hakmı bu şimdi ?
E hadi tamam boşverdim,bitti gitti,ne olacak şimdi?Ne ben ne kalbim genç artık.Şöyle bakıyorum insanlarada,bazen aptal gibi görüyorum kendimi.Herkes yolunda yani.Bir kızı reddettim diye,erkek arkadaşlarım tarafından "malmısın" sorusuyla maruz kaldığım aynı zamanda,uzaktaki birini kaybetmemek icin verdiğim savasa yine "malmısın"a maruz kalıyorum.Yoksa Şarkıda caldığı gibimi? "Belkide yanlıştı doğrularım...
Ve Sonra hiç görmediğim,tanımadığım insanların icinde bunu rahat rahat yazıyorum,anlatıyorum.Belki kimsenin umrunda olmayacak,belki göz ucuyla gören "malmışın"diyecek.Ama artık hiçbirşeyi umursamıyorum.Bende yoluma bakıyorum bu saatten sonra. Hadi bakalım o hayalinizdeki sadık,dürüst,sevgi dolu bir adam daha artık yok.Gerçi bu zamanda kimin umrunda?

29.11.2022 21.40

Körün gözü açıldığında kırdığı ilk şey bastonudur..!

Konu Huzursuz Bağırsak tarafından (29 Kasım 2022 Saat 21:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: .
  Alıntı