@
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
Alıntı:
Anadolu yakasındayım. Gizemli miyim değil miyim buna sen cevap vermelisin bence Öyle miyim?
Değilsin
|
Bence de
Alıntı:
Her insanın cennete gidebilmesi için, ölmeden önce en az 1 tane Sivaslı sevmesi gerek
|
Alıntı:
Burda seni seviyoruz bence
|
Teşekkür ederim, herkesin yeri ayrı ayrı değerli bende de
Alıntı:
Ayakkabıya göre değişir ama genel olarak 40
Üf kıza bak tekme atmasın bu sdfksfd
|
Dalga geçme çarparım, kemiklerimiz iri Sivaslı olarak napalım
Alıntı:
Dikkatini çekmemiş demekki. Bekar gibi miyim sence?
Cıks incelemedim
|
Dikkatsiz biri olmak yakışmadı sana Carlossssssss
----------------------
Alıntı:
Cevapların için teşekkür ederim Samimi cevaplar tamam o zaman puanım sana 10' sdfsdf
|
Gurur duydum
Alıntı:
Bir kaç daha sorup geçicem ..
|
Limit yok raaaad ol..
Alıntı:
Bu konuya hayırlı olsun yazanlar için ne demek istersin? Tezgah'ta neler var ne satıyorsun? Pazar ola der gibi Neyse bak şu bir kaç soruya cevabın .. uzun uzun ayrı bir şekilde yorumlamak cevaplamak lazım dedin'ya direk cevaplasaydın sıradan vatandaş olarak görecektim.. Tahmin ettiğim gibi aklı başında çıktın Eh 89 kuşağı sorgular ince düşünür kardeşşşş...
|
Ay bişi satmıyorum, samimi olduklarını hissediyorum
Cevaplardım tabi de, biraz özele girmek olurdu. Bir de yaş itibari ile sende beni iyi anlarsın, bazen insanlara uzun uzun bişeyler anlatmak yoruyor
Alıntı:
Şimdik soralım bir kaç daha bir'şey ..
16 Yaşımdan' bu zamana kadar 33 senemi doldurdum hani aynı iş yerinde'yim diyorsun.. Emek vererek geldiğin konumun maaşı seni tatmin ediyor mu?
|
Son 1/2 yıldır tatmin ediyor, aile şirketi olması sebebi ile, hep ezildik
Son zammı bekliyorum herkes gibi
Alıntı:
Çalışan birisi olarak emeklilik planın var o belli emekliliğe oynuyorsun fazla bir'şey kalmamış prim için gerisi yaş beklemek olacak allah nasip ederse.. Bu konuda bayanların çalışması hoşuma gidiyor.. Erken atılmışsın iş hayatına takdir ettim.. Eşin nereli? Ne iş yapıyor? Gerçi eş sormayacaktım ama harbi samimi cevap veriyorsun.. Seni yormasın tanışanlar burdan cevabını görsünler merak ederlerse araştırsınlar dimi ama
|
Nasipse evet az kaldı
Bende emek veren çalışan kadının destekçisi oldum hep. Elimden ne gelirse yaptım. Bir kadın kesinlikle çalışmalı ve kendi ayakları üzerinde durmalı. Kendim güvenirim her konuda.
Eşim de Sivaslı ama akraba değiliz merak etme
Elektrik teknik ressamı o da.
Sorun yok hepsine cevabım var, raaad ol
Alıntı:
En sevdiğin 1 şarkı ? Bu yaşına kadar tek olan bir şarkı?
|
Ümmüşen - Sezenler olmuş.
Alıntı:
Lirik şiir yazmasını sever misin? Yazar mısın?
|
Yazmam ama okurum bolca
Alıntı:
Forum ortamlarını yorumlar mısın? Senelik sandık ibi açılmayı bekleyen gözlemcisin'de hem yorumunu merak ettim...
|
Eskiden daha güzeldi diye düşünenlerdenim. Samimiyet daha fazlaydı. Tabiki yıla ve jenerasyona bağlı olarak herkes gibi bu ortamlarda değişti.
Alıntı:
Çocuğunuz var mı? Eğer bu özel bir soru ise ben kendimden cevap vereyim öncelikle .. 2012 yılından beri evliyim şuan çocuğumuz yok peki sizin ? (: (bu arada bizi yeni evli sanıyorlar'da bazı kesim)
|
Yok, henüz hazır hissetmiyorum
Çocuk bambaşka bi sorumluluk.
Alıntı:
Alışverişinizi nerede yaparsınız? Market ? Semt pazarları ?
|
Pazarı çok severim giderimde 2/3 haftada bi.
Ama zaman kısıtlaması sebebi ile Yerel marketler başta olmak üzere, çoğu marketi gezer incelerim
Alıntı:
Aslında çok soru var ama bunlar ikili sohbette sorulması gerekenler yani yaşım icabı benim için öyle ben foruma açık diye bu kadar böyle şeyler sormak istedim
|
Problem yok, sorabilirsin
Alıntı:
Son olarak ev sahibi olmak isteyen insanların bu zamanda ev sahibi olması zor olduğunu bilerekten soruyorum.. Ev sahibi olmak isteyenlere bir tavsiye vere'bilir'misin? Sana göre bu durumlar ne olacak?
|
Şimdiki gençlere çok üzülüyorum, mal mülk sahibi olmak artık hayal gibi bişey. Ama borca girmeden hiçbişey sahibi olunmuyor. Bunu yaşayarak deneyimledim. Biraz da cesur olsunlar.
Alıntı:
Teşekkürler benden bu kadar..
|
İyiydik ya