Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
@ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] cım bende @ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ile bizi sorayım sana
Ongun beni sana anlattığında şaşırdın mı çok, neler düşündün?
Ongun'un kardeşi yok biliyorsun, seni de öz ablası kadar çok seviyor, herkesten önce öğrenenlerden biri olarak, bizim hakkımızda ki düşüncelerin neler
Görümcem olarak görüyor musun kendini
* Sence sevgi mi her kapıyı açar, yoksa para mı?
* Evliliğin sence altın kuralı nedir?
* Günümüzde evlenenler, her şeyin yeni modelini, en pahalısını ve gösterişi sebebiyle işlerine yaramayacak bir sürü eşya alıyor borçla... Bu konu da ne düşünüyorsun?
* Bir lokma ekmekle doyarım yeter ki huzurum olsun diyenlerden mi, yoksa her şeyim olsun, borç yiğidin kamçısıdır diyenlerden misin?
|
Ongun söyleyince çok mutlu oldum, biz yıllardır her neşemizi mutlulugumuzu üzüntümüzü birlikte paylaştık zaten. Bunu da paylaşınca çok mutlu oldum. Onun mutlu olmasına daha çok mutlu oldum. Çok iyi bir eş ve zamanı geldiğinde muhteşem bir baba olacagına eminim
Sizi çok yakıştırıyorum birbirinize, Allah tamamına erdirsin inşallah
Elbette ki görümcelik yaptıgım anlar olacak
dermişim. Sende az çok tanıdın beni artık. Kötülük gelmez benden kimseye. Ama kardeşimi üzersen bende azıcık kalp kırabilirim
* Sevgi herşeyin ilacıdır. Sevdikçe güzelleşir insan
* Evliliğin altın kuralı: Karşılıklı güven ve sevgidir.
* Borç olmadan hiçbişey olmuyor, yaşayarak deneyimledim. Ama tabi gereksiz masraf da insanın psikolojisini yoruyor. Onun yerine borcumuz var ama bak şunları yapabildik demelisiniz. Ama düğündür hiçbişey içinizde ukde olarak kalmasın. Borç ödenir, ama bugünleri birdaha bu heyecanla yaşayamazsınız. O yüzden masraf etmekten kaçmayın.
* Huzur benim için çok önemli.