Tekil mesaj gösterimi
Alt 27 Aralık 2022, 23:37   #3648
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İçinden Geçeni Söyle!

Böyle şeyleri söylemeyi pek sevmem ama izah olsun diye detayını yazmak zorundayım.

İş yerinde başka bi iş yerindeki personel "yani ikimizde vasıfsız elemanız, o yüzden ben oğlunu sananiyeye verdim, oto sananiyeye, usta olsun, meslek sahibi olsun diye" dedi. Bunu diyen personel, bende yönetsel pozisyondayım. Sakın ha yanlış anlaşılmasın. Bunun derdinde değilim. Zira personelde olurum. Egosunu yapmam.

1- Yani o konumda birisinin, başka konumda birisine bunu demesi zaten akıl tutulması. Ha ben zaten bu kısmı takmadım. Umurumda bile olmadı.
2- Umurumda olsa ise içine düştüğüm durum. Koskoca Yıldız Teknik programlama bitirdim. Web sitesi tasarlama, logo vs. programlama konusunda bilgi ve tecrübem var. Ama hem hayat şartları, hem benim bazı hatalarım beni başka yollara sürükledi. İşte böyle yollarda böylesi tipleri görünce kendime kızıyorum.

Bunca sene bir çok şey işittim ama inanın son yıllarda şu olay kadar içime oturan olmadı.

Şöyle izah edeyim. Lisede proje yaptırırdı öğretmen. Ben projemi bitirip, üzerine yılan vs. yarış oyunu yazardım sıkıntıdan. Ha keza ben bunu yaparken, projesini bitiremeyen tipin biri diskete fifa kısa yolu atıp, fifa getirdim dedi . Şimdi disket tip, x bi yazılım firmasında 30-40 bin tl para kazanıyor. ben ise .

Burada hayata da küfür edesim geliyor Tanrı'nın benim yolumu kapaması, tali yollarda yol çalışması yapması.............
Benimde pes edip, of aman deyip dallama gibi başka yollara sapmam.

Öyle işte. Şimdi tekrar eski yoluma dönmek için adımlar attım. Ama illa bir şey olacak diye korkuyorum. Umarım bu sefer her şey uz giderde, bari son tahlilde içindeki uhdeler ve hayıflanmalar son bulur .

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı