Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
@ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Sultan n'aber yaa? Görüşemiyoruz. Ne zamandır taht oyunlarımız da sekteye uğradı. Tekrar mı başlasak kaldığımız yerden?
Nasıl gidiyor? Finaller başladı mı? "N'aber"den başlayarak tüm bu soruların cevaplarını istiyorum. Teşekkürler.
|
Tamam tamam cevaplayacağım
İyiyim dersem yalan olur.. çok yoğun bir dönemden geçiyorum. Finaller kapımda, sunacağım wordler, pointler yani başımda ve stajım tepemde. Mental olarak sağlığımı ayakta tutmaya çalışıyorum.
Direniyorum..
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Güzel haberlerini aldık pek sevindik.
Ve taht oyunları..
Tahtımı bile yalnız bıraktıysam cidden cihat işleri baya yoğunmuş ki anca seferden başımı kaldırabildim.
Ferman ola ki ;
Forumadası eyaleti mutasarrıfı @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] efendiye hitaben M.S 2022'nin sonunda yazılan bu fermanla, gerek akılda kalıcı adaletiyle gerekse tahtımın zayıf günlerinde yararlanıp darbe girişimi yapmaması nedeniyle çuha ile tekrar taht savaşlarının başlamasına vesile olacak bu fermanın temenniyle yayımlanması şayandır.
Sakil Sultan