Tekil mesaj gösterimi
Alt 31 Aralık 2022, 15:11   #81
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Düşün ki O Bunu Dinleyecek...

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Bu yüzden bu gerçeği hiçbir zaman bilmeyecekler
Evlendikten sonra bile annem kahrından ölür, başkalarının senin için söylediklerini okuduğunda, kızımı kime verdim diye
Şeytanların akıllarına karpuz kabuğu kaçırma şimdi, sizin @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ile buluşma koordinatlarını paylaşmayın demiş olmam gibi; kütük ve MERNİS bilgileri üzerinden annenin iletişim bilgilerine ulaşmak için girişimler başlayabilir. Şaka yapıyorum tabii ki, bu tarz asosyal ve sadece klavyede konuşabilen tiplemeler o klavyenin arkasından dahi karşıma çıkacak cesareti gösteremeyeceğinden bu plan onları fazla fazla aşar. O yüzden burayı takibe devam edip kendilerini tokatlamayı sürdürebilirler; çünkü onların hayal bile edemeyeceği her şeyi yaşadım ve sonunda da senin gibi en bulunmazını bulup, alıp çapkınlık defterini kapatıp ev erkeği/aile babası modeline geçiş yapıyorum.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı