Alıntı:
KuzenKit kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Tek başına savaş vermek zor.
Bir gruba ne derseniz deyin, grup bildiğini okur.
Haksız her zaman grubun karşısında ki olmuştur.
Sebep; Gereksiz.
|
Bak kardeşim burada manipüle teknikleri yemez ama ben sana biraz yanıldığın noktaları düzelteyim. Tartıştığın kişi nişanlım olduğundan ben konuyla özellikle ilgilenmiyorum. Neden ilgilenmiyorum biliyor musun? Çünkü ne yapsak hemen böyle "yönetim taraflı, gruplaşma var, adminler korunuyor" muhabbeti olacak. E 17-18 yıldır birebir aynı diyebileceğimiz çok olay gördük haliyle artık nefes alıştan ne geleceğini anlayabiliyoruz. Sırf böyle olacağını bildiğimden biraz önce üst yönetim bölümünde de konuyla ilgilenme işini forum sahibine bıraktık. @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] hem diğer konudaki mesajlarla hem de burada yazdıklarınla ilgilenecek.
Ben mesajını neden sildim? O konu kilitlenmiş. Yönetim ilgilenmiyor, haksızlık oluyor iması yapana kadar buradan alıntılayıp şova dönüştürmek yerine rapor eder beklersin. Sert girmemek için senin demin özel mesajına da cevap vermedim. Kendimin ne kadar objektif olabilen bir insan olduğunu bildiğim, kimsenin de bundan zerrece şüphe etmeyeceğinden yine emin olduğum halde sırf bu tarz söylemler olmasın diye olaya müdahil olmuyorum yine aynı muhabbet. Bu kadar soğukkanlı düşünülmesine rağmen artık klişeleşmiş dövlet bize bahmiy olayına girip forumda adalet olmadığını düşünüyorsan sağdan çıkış yapabilirsin. Kimseyi zorla tutmuyoruz. Hatta bak kolaylık olsun diye link de bırakayım;
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]