Tekil mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2023, 21:18   #1
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Pis Fakirler !

Pis Fakirler !

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Muz arkadaşlarımı temsil etmemektedir onu belirteyim... Ben tek bira atarım diyordum.. Tekelci şarap yakışır abi dedi.. Dedim abini miksserlerim.. Öyle oldu... 10 ve 11 bu kuralı unutmayın' !

Faks makinesi.. @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] @buradaki biri vardı terketmiş etiketi kaldırdım puhahah dsfdf Noldu lan atamıyonuz mu resim ? haaaa? bak size romantik ortam yaptım... Çıkın çıkın gelin... biletlerinizi ben alırım lan piiss fakirler sizi...

Lan viski 980 tl idi... gözümü kararttım diyecektim çek burdan 1000 tl ama diyemedim.. ödemelerim var açılınca.. ama gözümü diktim alacam o şişeyi... Fiski içip gazete okuyacam ... Dur bunu bir diğer forumlarda'da açayımda sohbet olsun .. ben yokum ok bb forumlar derken açtım işte ... fişne suyu için siz pissslikler fakirlerrr dsfsdf

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı