@
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ne güzel, ne içten yazmış öyle.
Dua' nın içten yazdığı satırlarda anlatılanlara insan katılmadan edemiyor. Çünkü bir de bize yansıttığın kısmı var. Ama bence olduğun gibi biri olduğun için, için neyse dışında öyle olduğundan ve reel hayatında nasılsan buraya da öyle yansıttığından insan o içtenliği hissediyor. Samimiyetini, iyi niyetini, bilgini, kültürünü, insanlara değer veren yanını hissetmemek mümkün değil.
İyi ki Dua ' sayesinde geldin buraya. İyi ki tanımışım seni.
Kendi dostlarımı özledim konuyu okuyunca hepsi benden uzakta. İkinizin dostluğuna hayran kaldım
Dostluğunuz hiç bozulmasın, hep bu içtenliğiyle ömür boyu sürsün. Hani derler ya "ahretliğim" diye... Yaşlandığınızda da birbirinizin yanında olmanız temennisiyle...
Dostluğunuza nazar değmesin. Herkesin imreneceği güzel bir dostluğunuz var. Bu devir de zor dostluklar da.
Hep mutlu ol @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]. Forumda okumuştum, tüm hayallerinin gerçekleşmesi dileklerimle...