14 Temmuz 2022, 02:15
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: 8 Yıllık Muhabbet Kuşumun Ölmesi
Alıntı:
İshal durumunda muhakkak zorla da olsa su içirmek ve yedirmek önemli. Bir de çok fazla ilgi ve sevgi bekliyorlar. Streste en büyük düşmanları.
|
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Bunu çok yaptım. Defalarca düzeldi. Bunu yapmadan da defalarca düzeldi. Zaten son zamanlarda sık sık hasta oluyordu. Ayda en az 1-2 kez.
Kursak mantarı falandı sanırsam. Öldükten sonra göğüs kafesine baktım sivri idi. Öyle olunca sıkıntı diyorlar.
Bu sefer iş yoğunluğundan pek ilgilenemedim. Tek keşkem ve üzüntüm o. Keşke ilgilense idim diyorum ama olan olmuş.
Bir de hasta olmadan önce cereyanda kalmıştı sanki. Banyo kafası açık kalmış. Ufak penceresi var, oradan da pek esinti olmaz ama insan işte hep bir mana ve keşke arıyor sanki .
İstanbul'dan taşınırken, havaalanında ne kavga etmiştik. Sırf onu getirmek için.
8 sene yahu. Bizimki konuşmazdı ama ben onla konuşurdum. Öyle melül melül bakardı. Elbet alışacağız ama uzun sürecek gibi.
Ve evet, bende kuş vs. almak istemem. Arkadaş kedi vereyim diyordu, kuş yüzüne hayır derdim. Ama yine istemem. O üzüntüyü bir daha yaşamak istemem.
Bir de hayvan insanı eve bağlıyor maalesef.
------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
|
|
Alıntı
|