Tekil mesaj gösterimi
Alt 14 Temmuz 2022, 02:28   #12
Çevrimdışı
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Eftamintokoftiden

Ben geldim. Buraya bir iki şey karalayacağım ve bu yazacaklarımın en önemli özelliği @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'in de bunları okurken öğrenecek olması olacak.

Kendisi ilk defa kategorik (hatta kategori adı da verelim; IRC) bir platformda yaşadığı haksızlığı dile getirişiyle dikkatimi çekmişti. O zamana dek böyle bir nickin varlığından, help duayeni oluşundan vs. bihaberdim desem umarım darılmaz. Takvimler 2019 yılını gösteriyordu. Her şeyden yakınan, şikâyet eden değil de; hakkını arayan, hakkın haklıda kalması gerektiğine inanan ve kendini ezdirmeyen insanlara her zaman ekstra saygı duymuşumdur. Mizah tarzı, kendini yetiştirmişliği, sıradışı bir adam oluşu zaten ilk bakışta göze çarpan özellikler.

2020 yılında kendisinin forum projesi bazında bir girişimi oldu. Ben bu sürece dahil değildim. Ancak kendisinin bazı kişiler tarafından üzerine oynanmaya çalışıldığını fark edince dayanamadım, dahil olmak istedim. Yukarıdaki paragrafta belirttiğim haksızlığa gelemeyiş bence bu noktada aynı paydada eşlendiğimiz ortak noktamız. Dediğim gibi hiç tanışıklığımız olmadığından ve tam o esnada yine dış bağlantılar tarafından benim de üzerime oynanılmaya çalışıldığı için -kendisi kulaktan dolma hareket edecek birisi olmasa da- bu iletişim sürüncemede kaldı ve bir yere varmadı.

Derken yıl 2022; biz burada, beraberiz. Bir şeyin olacağı varsa muhakkak olur. İnançlıysanız buna kader, değilseniz tesadüf ya da başka bir şey deyin.

Tıpkı @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] için yazdığım gibi, beraber yol yürünebilecek ve güvenilebilecek sayılı adamlardan biri olduğuna yürekten inanıyorum. Ayrıca şu an tek yaptığımız iş forum değildir. Forum dışında da düşündüğümüz farklı birkaç şey var. Ancak forumla bağlantısız olarak ticari kapsamda olduğundan burada detay belirtmem doğru olmaz. ^^

Önümüzdeki haftasonu farklı bir sebeple Bursa'ya gideceğim, o zaman da yüz yüze görüşmeyi umuyorum kendisiyle.

Umarım yaşamında başta sağlık ve mutluluk olmak üzere tüm güzellikler seni bulur Selçuk. Seviliyorsun dostum.

  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı