Tekil mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2023, 22:13   #5
Çevrimdışı
Charismax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Anti virüs programlarını crack'li kullanmak

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Olay banka ya da finansal bir av bekleme de olmayabilir. Bu tarz içeriği değiştirilmiş yazılımlarda benim aklıma direkt botnet ağına zombi olayı gelir ki bunu normal kullanıcı fark edemez. Bir anda CIA'in sitesine DDoS atmaya çalışan bir Rus hackerın askeri zombi bilgisayara dönüşürsünüz, ruhunuz duymaz.

Tabii ki bu tarz crackerlar genelde yabancı olduğundan Türk bankasına göre algoritma yazmamış olsalar da örneğin Blockchain hesabına girdiği anda bilgileri cracker'a ileten bir casus yazılım da coin avcılığı için mükemmel bir senaryo olacaktır. Özetle uzak durun, ha durmazsanız sonrasında ağlamayın diyoruz.
La iyi örnek oldu bu.. bakın şu örnek mesela... bu instagram youtube hesaplarınız mesela pc'den giriş yapmışsınızdır.. @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] in dediği botnet ağı farklı bişey ama sonuçta bilgi paylaşımı oluyor .. İD misal .. benim başıma geldi mesela... youtube kanalım yok ama bir kanal oluşuyor bir hesabımda ve bu hesabım farklı farklı kişileri takip ediyor abone oluyor.. yani bunu ben yapmıyorum.. ama pc'de örnek veriyorum bir vpn programı kullanmışımdır.. ücretli ama free tarzında.. ordan bunu sağlamışlar bir havuz kurmuşlardır.. mantığı pek anlatamadım ama ilgililer anlar az biraz ..


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı