Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Ocak 2023, 16:13   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Iguazu Ulusal Parkı | Arjantin

Iguazu Ulusal Parkı | Arjantin



Iguazu Milli Parkı 1934 yılında kurulmuştur. 55 000 km²'den fazla bir alanı vardır. Her yıl park 1.5 milyondan fazla kişi tarafından ziyaret edilmektedir. Muhteşem şelalelere hayran oluyorlar, yüzlerce yıllık ormanları ve inanılmaz pitoresk dağlık alanları dolaşıyorlar. Rezervde 2 000'den fazla bitki türü vardır. Bu site 70 tür memeli, 40 tür sürüngen ve 400 kuş türü için bir yaşam alanı haline geldi. Parkın ana özelliği güzel Iguazu Şelaleleri'dir. Parkta 270'den fazla şelale var.

Iguazú Ulusal Parkı, ArjantinGünümüzde, en güzel şelaleler uygun köprüler ve görüntüleme platformlarıyla donatılmıştır, böylece doğal turistik yerlerini tüm ihtişamıyla görebilirsiniz. Parkta çok hızlı akan nehirler var. Turistler arasında rafting çok popüler. Bununla birlikte, birçok insan sadece en güzel yerlerden yürüyerek dolaşmayı tercih ediyor. Çok uzun zaman önce bir otel Iguazu parkında inşa edilmiş, böylece herkes bu pitoresk alanda daha uzun süre kalabilir.

Rezervin başlıca doğal cazibe merkezi korkunç bir isim Şeytan'ın Boğazına sahip şelale. Üzerinde her gün bir gökkuşağı oluşur. Jeep safari rezervin toprakları boyunca taşınır. Tur sırasında pek çok nadir yerli türünü görebilirsiniz. Yürüyüş kuşları izlemekten hoşlananlar arasında popülerdir. Egzotik ormanlarda şirin renkli papağanlar, toucanlar ve dünyanın hiçbir yerinde bulunmayan daha egzotik kuş türleri yaşar.




Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı