Tekil mesaj gösterimi
Alt 09 Ocak 2023, 19:43   #5
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İfade ve Başlık Sembolü İstekleriniz

Alıntı:
konserve kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
yooo eklemiyosunuz .s.s

öncelikle ben de şunu belirteyim; ifade etmek istediğim mevcut olan smileyler olduğunun farkındayım ama kısaltmalarınız akılda kalıcı değil. ben aylardır bir forumda smileysiz mesaj yazıyorum, sonra da insanlar beni hırlı bişi yazıyorum sanıp ciddiye alıyo. yani olan smileyleri yeni kısaltmalarla ekleyip ekleyemeyeceğinizi sordum değiştirilmesini değil. daha önce pek çok forumda aynı smileyler farklı kısaltmalarla kullanıldı.
her neyse eklerseniz yazdım oraya zaten, eklemezseniz de ölüm yok sonuçta. :honk:
Forumda mevcut dahili görseller (gülücükler, başlık simgeleri vb.) sitenin FTP alanında barındığından her bir ek dosya yükü ekstra hosting alanı gereksinimi doğurur. Limitsiz bir hosting hizmeti kullanmadığımızdan bunu bu şekilde gerçekleştirirsek hosting alanını tasarruflu kullanmış olmayız ve dediğim gibi durduk yere limitleri artırmak için hosting sağlayıcısına ek ödeme yapılması gerekir. Bu nedenle halihazırda mevcut bir ifadeyi tekrar başka bir adla eklemek gibi bir işlem ne yazık ki gerçekleştiremiyoruz.

Mesaj yazma alanında ifadeler full editör formatında çıkmaktadır. Yazımı zor gelen ya da kısaltmasına, ForumAdası için seçilmiş adlandırmasına alışamadığınız ifadeleri menüden seçip ekle dediğinizde o kısaltmayı sistem otomatik gönderinize getirecektir. Böylece zorlanmadan ve tek tek yazmadan kullanmış olursunuz.

Onun dışında mesajınızda bulunan görsellerden uygun olup, forumda da var olmayanlar bulunuyorsa bunları @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] müsait zamanında inceleyip ekleyecektir.

Anlayışın için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı