Tekil mesaj gösterimi
Alt 16 Ocak 2023, 13:55   #13
MYNAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Sevgilinin Geçmişi

Alıntı:
baboli kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
kardeşim siz ne ara bu kadar seküler oldunuz ben bakkaldan mal alırken bile bu ne zaman üretilmiştir diye bakarım.normalde seküler kelimesinide kullanmamda site beni sınırlıyor

Alıntı:
Roman kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Benim için de önemlidir. Yok öyle geçmiş geçmişte kaldı. Her haltı yesin geçmişte sonra ama geçmiş. Yok ya.
Okadar medeni olamadık daha

Alıntı:
Saye kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Tiksindirecek ve sonradan önüme çıkacak bir geçmişse önemli
Aynen katılıyorum kimse kimsenin geçmişini yutmak zorunda değil geçmişini sorulmasını istemeyen insana geçmişte yaşanılmışları sonuçta kimse zorla yaşatmadı kendi irade ve nefsiyle yaşadı bunu yapabildiyse ilerde gelecek durumları da kabullenmesi gerek geçmişi kapat demek bu kadar basitse o beraberlik ilişki de basittir bu kız erkek diye ayrılamaz her haltı yapmış erkek kalkıp eline erkek eli değmemiş kız istemesi yada kadınında hiçbişey yapmamış erkek istemesi de olmaz boşa dememişler davul bile dengi dengine diye ilk önce insan kendine ben neyim diye soracak ona göre sorularını seçimlerini kararlarını verecek

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı