Konu: Ruhsar
Tekil mesaj gösterimi
Alt 19 Ocak 2023, 22:16   #9
Çevrimdışı
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Ruhsar

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Efsane diziydi, çocukken Kanal D'de tekrarlarını bile izlerdim. Pandemi zamanı YouTube'a yüklendiğini görünce de günde 5-6 bölüm olmak üzere baştan 108 bölümü yine izledim.

68 kuşağından devrimci ve fakat kapitalizmin bel kemiği olan reklam ajansı (bkz: Generation Reklam Ajansı) patronu Önder Bey adamımdır. Türk televizyon tarihinin en ironik karakteri olabilir. Karlı kayın ormanında...

Not: Bu diziyi günümüzde çekmeye kalksalar dini değerleri aşağılıyor gerekçesiyle yapımcıya para cezası verilir, senarist içeri atılır ve dizi daha yayınlanmadan yayından kalkar. Anlaşma sağlayan kanalın başına neler geleceğini ise hayal gücünüze bırakıyorum. Ya da dur, yorumu burada bırakayım; @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] devam etsin. Mikrofon sende dostum, buyur.
Sen bunları deyince aklıma Turkcell'in dergilik uygulamasında yayınladığı Nuh peygamber ile ilgili karikatürler geldi. Karikatürler ortalama 25-30 senelik. Bunca sene kimse bir şey demedi hatta kahkaha ata ata güldü ama bu devirde dinimize hakaret var, peygamberi aşağılıyorlar diye ortalığı ayağa kaldırmışlardı ve karikatürler kaldırılmıştı.

Şimdi böyle bi dizi yapmak mı. Valla izleyenleri bile evden toplarlar .

Hatta şu konuyu açana, yazana, site ile ilgisi olanları da falakaya falan yatırırlardı herhalde .

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı