Yanıt: Sevgisiz günlük
Sevgisiz günlüğüm inanılmaz bişey öğrendim şaka gibi bir şey.toplumun her normuyla kullandığı adeta yemek gibi su gibi temel ihtiyaç olarak gördüğü edenin ağzında hoş bir tat biraktigina inandığı bazı cümlelerin o söz öbekleri olmadan bitmesinin eksik olarak görüldüğü insanın yeri geldiğinde ağız dolusu etmek istediği halk arasında amiyane tabirle 'küfür' olarak nitelendirilen argo kelimeleri ben sana tamaaameeen kişisel alanım olması hasebiyle rahat rahat içimi dökmem gereken sana yazamıyormuşum.halbuki bundan rahatsız olanın girip okumama gibi bir seçeneğinin olduğu gün gibi ortadayken .evet evet haklısın bencede çok saçma ama ne diyim ki yani bende şiir günlüklerini sevmiyorum girip okumuyorum bende o zaman şiirde yasaklanmalıdır filan diye çıkıp taş çağına mi döndürmeye çalışayım burayı.evet orada da haklısın hayatım, zaten toplum genelinde yasak kültürünün giderek arttığı bu zor dönemlerde böyle bir karar bencede cok aşırı ve acilen düşünce özgürlüğü sağlanmalı. kişilere ve kişisel alanlara saldirmicak şekilde tabiki bunu da anlamıcak kadar sığır değilsin ya sevgisiz sözlüğüm
|