Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2023, 19:57   #15
Tupac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Forum Sitemi Silme Hikayem

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Ben o dönemler IRC forumlarında mIRC Scripting kodları yazıyordum; yaş biraz daha ilerleyip -yani bu bahsedilen dönemden bi' kuşak sonrası- o tarz yönelimlerimiz başlayınca neler gördüm neler, neler yaşadım neler. Anlatsam kitap değil, seri şeklinde pembe dizi çıkar ama gerçekten mesela yarın ölsem hâlâ kara kutu gibi bildiğim sırlarla giderim. Bu yıl evleneyim, şöyle çoluğa çocuğa karışıp bi' 10 yıl sonra falan 40'larıma geldiğimde forumlar hâlâ yaşıyor olursa dev bir ifşa konusu patlatabilirim ama kişisel haklara saldırı niteliğinde değil, nasılsa o zaman bu olayların içerisinde bulunan insanlar için de artık mazi/çocukluk/gençlik sayılacağından gülüp geçmelik.

Ama bazısı da var koskoca herifler, böyle şeyleri yaşam tarzı edinmiş. Bakkalı çakkalı falan uu gırla. Onlar umutsuz vaka, onlara yapacak bir şey yok.
Valla dün aklıma geldi. 20 yıl geçirmişim bu dönemde. O kadar fazla kişi ve cins ile karşılaştım ki, o kadar fazla şey gördüm ki artık şaşırmıyorum. Bazen biri bişey anlatıyor ve tepki olarak senden '' oooo ne büyük olay '' demeni bekliyor. Bende olabilir normal diyorum (: Normal artık çoğu şey. Ben en iyi arkadaşımı bir sunucu+forum üzerinden tanıdım. Kavga ederken kanal içinde şey vardır ya.
- Nerdesin la sen diye girersin konuya
Dedi Ankara,dedim neresi dedi şurası dedim neresi burası dedim neredesin dedi şu cafedeyim. Dedim hangi masa adam diğer uçta imiş. Şimdilerde 3 4 yıllık forum bilgisi olanlar gelip sana ahkam kestiğinde gülüyorum. Diyorum ben çok unuttum sen öğreniyorsun (:
  Alıntı