Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Ocak 2023, 23:04   #6
Papatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Eğitim hayatı - Okul hayatın'da yaptığın bir delilik çılgınlığını anlat ?

Okul hayatımda çok düzenliydi. Hiç bir çılgınlık ve olaya karışmamıştım. Okuldan kaçanları görünce bir gün bu heyecanı bende yaşayım dedim. Bir de arkadaşım vardı benim gibi o heyecanı yaşamak isteyen. O gün tören vardı. Müdür konuşuyordu, konuşması bittikten sonra kaçalım nasılsa o odasına çekilir diye düşündük. Neticede müdürün konuşması bitti, biz arkadaşlara belli etmeden yavaş yavaş sıradan çıktık, kimseye belli etmeden okulun arka taraf kapısına doğru, yüksek duvarlı kapıya yaklaştık. Duvara tırmandık, tırmanırken de iyi yakalanmadık müdüre diye düşünüyoruz tabi, aşağı atladık. Bir de ne görelim müdür ve bizim sınıf öğretmeni el ele dışarıda, iki sevgili sarılmışlar öpüşürlerken yanlarına atlamışız. Böylelikle onların da sevgili olduğunu anlamıştık, önlerinden geçip gittik bir şey de diyememişti. Heyecan yaşayım derken böyle bir olaya şahit olmayı beklememiştim.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
  Alıntı