Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2023, 10:45   #4
Tag
Dua ' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Yeni Yapılandırma Paketi, Borçlar Siliniyor. Ehliyet, Vergi Affı

Alıntı:
konserve kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
vergiler o kadar ağır ki insanlar kaçırmakta buluyor çareyi. bir de koca koca şirketlerin tek kalemde vergilerinin silinmesi sinir bozucu. 2 bini ödeyemiyorsa silinsin tabi ama sgk vergi borçları dönem dönem böyle silindiğinden kimsenin umurunda değil. ben dün gittim vadesi gelmemiş borçları ödedim sonra unuturum diye.

bundan yıllar evvel çok dalgın bir dönemime denk geldi unutmuşum. öyle devasa bir şey de değildi gelir ve kdv. unutmuşum yani art niyet yok. sonra bir sabah bir uyandım. mobil bankacılık bildirimleri. hesaplarınıza e-haciz konmuştur. ulan yatırayım borcu diyorum hesaptan ödetmiyor. gittim vergi dairesine. dediler borcunu ödersen kaldırırız blokeyi. diyorum ki param hesabımda kaldırın ödeyim diye karşılıklı bir paradoksa girdik. velhasıl kelam kaldırmadılar. arkadaş ödedi artık. bloke kalkınca ben de ona ödedim. bunu neden anlattım bilmiyorum ama o ay ödemedin diye hemen bu yapılabiliyorsa bu koca koca şirketler nasıl yıllarca ödemiyor. ben anlamıyorum ya. hep garip şeyler benim başıma gelir zaten. yani o gün bugündür unutcam diye ödüm kopuyor, gibte göründüğü an gidip ödüyorum....

Dün şey yaşadım bende, işverenler yapılandırmayı bekliyorlar, şirketin ssk vergi dairesine 6 milyon borcu var yapılandırma gelirse aylık 68 bine falan taksit taksit ödeyip bitirecek. Adam şey diyor bak görüyor musun iyi ki ödememişiz. Olan bizlere oluyor, dünyanın vergisini alıyorlar maaşlarımızdan ssk üzerinden falan. Türkiye de yaşamak zor

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı