Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
@ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ile birebir tanışmışlığımız yoktur ama başka bir forumda kullanıcı adını ve kullanıcı başlığında da direkt adı-soyadı yazdığı için hatırlamama epey şaşırmıştır kendisi. O kadar da top secret bir veri değildi bence. Ha isim hafızam iyidir, orası ayrı. R10'da da birkaç gördüm. Orayı da ticari amaçla değil, genel forum gibi kullandığı için; bu genel forum kültürünü hâlâ unutmamış ve yaşayan, yaşatmaya çalışan bilinçli birisi. Buraya üye olarak tam yerine geldi bence. ^^
Ben de ilerleyen günlerde kişisel olarak tanıma fırsatı bulursam yeniden yorumlamak için uğrarım.
|
Hocam hep bir kenarda siz vardınız denk gelemedik sadece
r10 da beni ekleyin lütfen.
Alıntı:
Dizzy kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
@ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] u, Açıkçası henüz tanımıyorum ama kabul etmeliyim ki foruma hızlı bir giriş yaptı.
Hem aktif hem de paylaşımcı biri.
Umarım böyle devam eder, hoşgeldin tekrardan.
|
Yorum için teşekkür ettim
Alıntı:
Papatya kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
@ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] size sözlük konuları da açılmış. Sizi az çok tanıyan biri olarak bu konuyu benim açmam lazımdı. Ben bir köşede utanıp geleyim.
Kendisini buradan önceki forumumdan tanırım.
Orada ben yönetime gelince gitmişti. Ara ara görünüyordu, o göründüğü sıralar kısa bir tanışma fırsatımız olmuştu. Bayadır kayıplardaydı, en son burada ortaya çıktı. Aslında burada daha çok tanıdım.
Açtığı orjinal sözlük konularını kıskandığım doğrudur. Nereden aklına bu konular geliyorsa
Neşeli, eğlenceli, saygılı ve yardımsever biri. Hayattan çok darbe almış, umarım bundan sonra kalbin gibi insanlarla karşılaşırsın. Her şey gönlünce olsun.
|
Senin içinde benim için de hayırlısı olsun (Bu sözü biliyorsun)