Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Temmuz 2022, 17:38   #401
Papatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İçinden Geçeni Söyle!

Sahi yönetici olduğum forum da vardı. 8 yıldır oradaydım şimdi 9. yıla girdik gerçi El değiştirince eski tadı kalmadı ama anısı hala aynı. Bir çok platformda bulundum ama en uzun kaldığım yer de orası oldu . Bir ara sanaldan uzak kalmıştım insanların aşırı tavırları ve yapmacık ilişkileri beni soğutmuştu. Başka forumlarda yetki alabilmek için açtığım konuyu anında alanlar mı desem, kendi yazdığım şiirleri (ç)alıp ben yazdım diye sahiplenenler mi desem.. Sonuçta ne oldu alınan yetkiler çabuk bırakıldı, gelinen yer çabuk terk edildi, başkasının yazdığı şiiri alıp ben yazdım diyerek karakterini belirlediler. Önceden insanların bu tavrını çok takardım , bir çok kişi ile de yazdığım şiirlerim için kavga etmişliğim de vardı. Şimdi foruma girmişken tekrar baktım da yine benim yokluğumda bir çok kişi kendi orjinal konularımı almış. Zamanında canımı sıkan duruma gülüp geçtim bu sefer. İnsan uzak kalınca bazı şeyleri daha iyi anlıyormuş. .Sanal ortamın sanal insanları işte.. Her zaman demişimdir orjinal olun, kendi tarzınız olsun kendi farkınızı kendiniz belirleyin diye. Üzgünüm ama kendi tarzınız olmazsa her zaman kaybetmeye mahkum olursunuz

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
  Alıntı