Tekil mesaj gösterimi
Alt 27 Ocak 2023, 21:02   #1
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Kendi Kilo Alma Taktiklerim

Kendi Kilo Alma Taktiklerim

Ben 60 kg dan 85 kg çıktım istesem daha da kilo alabilirim inanın en kolay şey kilo almak ama yemesini bilmelisiniz yemeyi bilmiyorsanız boşa kürek çekmeyin bana kilo alamıyorum diyip sağlıklı olan adamların hepsinin tüm günde yediğini ben öğünde yiyorum.

Şimdi amaç kilo almak fakat yanında sporu da eklerseniz daha güzel ve yapılı bir vücuda sahip olursunuz.

Şimdi madde madde kendi kilo almamda kullandığım taktikleri yazıyorum.

1) Yemek yemeyi seven arkadaşlar edinin
Biz her cuma arkadaşlarla toplanır yemek yeriz hem de be yemek tabi üstüne tatlı şart

2) Geç saatte yemek yiyin.
Geç saatte yemek yiyin ama hemen yatmayın yoksa nur topu gibi bir reflünüz olur.

3) Yemek rutini biz olsun
Spor yapıyorsanız her gün 5 yumurta öneriyorum yok ben hızlı kilo alayım diyorsanız tam ekmek arası kavurma-kaşar şekerli büyük çay

4) Yiyemiyorsanız için
Sağlam bir mikseriniz varsa kuruyemiş leri,muzu,dondurmayı,sütü,meyveyi karıştırın ve için.

5) Daha büyük kapları kullanın.
Bu Japonların ramen kabını ben çorba kabı olarak kullanıyorum ekmek doğrayın yiyn Daha büyük kaplara daha fazla yemek koyarsınız.

6) Mideyi genişletin
Yemek yedikçe mideniz genişler birgün sizi tıkayan yemek alışınca üstüne tatlı yemeye kadar gider ama sağlam yiyin korkmayın.

Maddeler aklıma geldikçe güncellenecektir.

Konu Asi Ruh tarafından (27 Ocak 2023 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı