Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Webmaster ve Teknoloji > Android

Android Google Android işletim sistemi, güncellemeler, güvenlik dokümanları ve tüm paylaşımları bulabileceğiniz bölüm.


Globale gelmek için gün sayan POCO F5 Pro performans testinde!

Google Android işletim sistemi, güncellemeler, güvenlik dokümanları ve tüm paylaşımları bulabileceğiniz bölüm.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Nisan 2023, 14:02   #1
Çevrimdışı
Forumdan Uzaklaştırıldı
Avatarsız Forum Üyesi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Globale gelmek için gün sayan POCO F5 Pro performans testinde!

Globale gelmek için gün sayan POCO F5 Pro performans testinde!

Globale gelmek için gün sayan POCO F5 Pro performans testinde!

Xiaomi’nin bağımsız markalarından POCO, ülkemiz dahil tüm dünyada önemli satış başarılarına imza atan F serisini genişletmek için kolları sıvadı. Bu kapsamda teknik özellikleriyle ve tasarımıyla amiral gemisi modellerine kafa tutması beklenen POCO F5 Pro modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Son olarak telefon performans testinde ortaya çıktı.

POCO F5 Pro Geekbench’te ortaya çıktı

POCO F5 Pro, 23013PC75G model numarasıyla Geekbench‘te ortaya çıktı. Akıllı telefon yapılan tek çekirdekli testlerden 1.302, çok çekirdekli testlerden ise 4 bin 80 puan almayı başardı. Öte yandan çeşitli teknik özellikleri belli oldu.



Cihaz, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1‘den güç alacak. 4 nm mimariyle üretilen yonga seti; bir 3.2 GHz ARM Cortex-X2 (Kryo), üç 2.8 GHz ARM Cortex-A710 ve dört 2.0 GHz ARM Cortex-A510 çekirdeklerine ek olarak Adreno grafik birimine ev sahipliği yapıyor.


8/12/16 GB RAM ve 128/256/512 GB depolamayla satışa çıkması beklenen akıllı telefonda 67W destekli 4.500 mAh kullanılacak. Kutudan Android 13 tabanlı MIUI 14 ile çıkması beklenen cihazın tanıtım tarihiyse şimdilik belli değil.

Telefonun arka kamerasında 64 Megapiksel + 8 Megapiksel + 2 Megapiksel sensörleri yer alacak. Önde ise 16 Megapiksellik bir sensör söz konusu.

Akıllı telefonda 6.67 inç 1440 x 3200 piksel çözünürlüklü 120 Hz tazeleme hızı sunan OLED panel yer alacak. Öte yandan delikli bir ekran tasarımıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Global, Çin ve Hindistan gibi pazarlarda satışa sunulacak telefonun Redmi K60 serisi bir modelin yeniden markalanmış sürümü olacak. Öte yandan teknik özellikleriyle ve tasarımıyla günümüz amiral gemilerine doğrudan rakip olacak.

  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
gelmek, globale, gün, için, performans, poco, pro, sayan, testinde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 02:07.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.