Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Aşk - Şiir Dünyası > Aşk'a Dair Her Şey


İlk Buluşmada Ne Giyilir?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 07 Mart 2023, 11:56   #1
Çevrimdışı
Papatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Kalp Döngüsü İlk Buluşmada Ne Giyilir?

İlk Buluşmada Ne Giyilir?

İlk Buluşmada Ne Giyilir?

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Nihayet flört ettiğiniz ya da ilk kez tanışacağınız kişiyle o buluşma günü gelmiş olabilir. Peki ne giyeceğiniz hakkında fikriniz yok mu? İşte sizin için birkaç öneri...

Muhtemelen heyecanlı olduğunuz bir tanışma sürecini atlattıktan ve ilk buluşma tarihi belirledikten sonra o gün geldi çattı ve birkaç ipucu almak istiyorsunuz. Buluşma saati gelene kadar heyecanınız devam ederken eğer hala ne giyeceğinize karar veremediyseniz gardırobunuzdaki "o" parçayı anımsatan bazı önerilerimiz var...

Kendinizin en iyi hali olun

Mutlaka her giydiğinizde övgü topladığınız bir kıyafet veya renk vardır. Bunun dışında bu kıyafeti giydiğinizde siz de kendinizi iyi ve özgüvenli hissediyorsanız bu iş neredeyse tamamdır. İnsanın kendini iyi hissettiği kıyafeti giymesi, kendini daha iyi hissedip kıyafetinin yakışıp yakışmadığını umursamadan kendini daha iyi ifade etmesini sağlar.

Buluşma mekanını ve saatini öğrenin

Buluşma mekanı ve saati giyeceğiniz kıyafetle ilgili en belirleyici unsurlardan biri olsa gerek. Gündüz biraz daha rahat ve sokak modasına uygun kıyafetler giyerken akşam buluşmalarında biraz daha özen gösteririz ve mekana göre daha şık olmaya çalışırız. Gideceğiniz mekan gündüz bir kafe ya da akşam şık bir restoran olabilir. Bunu bilmeniz ve ona göre tercihinizi belirlemeniz gerekebilir.

Fazla takıdan uzak durun

Küpe, yüzük, bileklik, bilezik, kolye, şahmeran... Sayabileceğimiz birden çok takı türü var değil mi? Hepsini bir arada kullanmak her ne kadar sizi tatmin etse de karşı taraf için fazla göz yorucu olabilir. Tüm parmaklarınızı büyük yüzüklerle doldurmak yerine birkaç tane minimal yüzük kullanabilir veya büyük halka küpe takacaksanız choker kolye takmayabilirsiniz. Denge her zaman iyidir.

Karşıdaki kişinin ne giyebileceğini kestirin

Çiftlerin birbirinden alakasız tarzlarda giymesi biraz ilginç olabilir. Eğer karşınızdaki kişiyi az çok tanıyor ve tarzını biraz biliyorsanız ne giyebileceğini tahmin edip şıklık düzeyinizi ayarlayabilirsiniz. Tabii ki siz her şekilde özenli görünmeye çalışın.

Rahat kıyafetler seçin ve dekolteyi tek bir yerde kullanın

Eğer dekolteden hoşlanıyorsanız birden çok yerde kullanmayı tercih edecek olabilirsiniz. Biz bunun yerine en beğendiğiniz bir dekolte açısını tercih etmenizi öneriyoruz. Tüm gün rahat etmediğiniz ve sürekli çekiştirmek zorunda kaldığınız bir kıyafet seçmeniz hiç de iyi olmaz. Sohbete odaklanamayıp sürekli dikkat etmeye çalışmak sizi de yorar.

Abartılı kıyafetler tercih etmeyin

Buradaki "abartıdan" kastımız çok gösterişli olması değil sadece. Çok mütevazı bir seçim yapmaktan çok desenli bir kıyafet seçmeye kadar her şeyi düşünebilirsiniz. Özenli ve abartı olmayacak bir seçim yapmak yeterli olacaktır.

Ayakkabı seçiminizde rahatlığınızı atlamayın

Gideceğiniz yere uygun olan ayakkabınız ister spor ayakkabı ister topuklu ayakkabı olsun, rahat olmasına özen gösterin. En ufak yürüme mesafesinde ya da harekette ayağınızı incitecek ya da ayağınıza vuracak bir tercih yapmak tüm gününüzü mahvedebilir.

Daha önce hiç denemediğiniz bir kombin seçmeyin

Daha öncesinde birbiriyle uyumuna hiç dikkat etmediğiniz veya uzun zamandır denemediğiniz/yeni aldığınız kıyafetleri birbirleriyle eşleştirirken dikkatli olmalısınız. Risk alırken zaman kaybetmemek ve uyumlarından emin olmaya çalışmak zorlayabilir.


alıntı



[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
buluşmada, giyilir, İlk


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 18:00.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.