Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji > Aslan


Yükselen Aslan Burcu Özellikleri Nelerdir?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Nisan 2023, 10:05   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yükselen Aslan Burcu Özellikleri Nelerdir?

Yükselen Aslan Burcu Özellikleri Nelerdir?

Popüler ve bakımlı yönünüz ile tanınırsınız. Saçlarınız gür ve güzel görünümdedir. Kendi vücut görünümünüze iyi bakan, kendinizin ve çevrenizin farkında olan, lükse önem veren birisiniz. Ani kararlar verebilirsiniz ve aşırı olan davranışlara sahipsiniz. Tek isteğiniz “hayır” cevabı almamaktır. Lüks şeylere erişmek istemeniz ve ayağınıza göre yorganı uzatmamanız başına dert açabilir. Aşırı özgüven zaman zaman size kibirli bir hava katar. Başka insanların da sizi beğendiğini düşünürsünüz. Hatta bu konuda iddialı bile olabilirsiniz! İnsanlar sizi süzüyorsa "Ne kadar güzelim" diye düşünebilirsiniz. Aslında daima ilgi merkezi olmak istersiniz. Her zaman sahnedeymiş gibi bir görünümünüz vardır.

İlişki içinde onurlandırılmıyorsanız kendinizi yalnız kabul edersiniz.
Beğenilmek, ilgi görmek ve takdir edilmek sizin ruhsal ihtiyacınızdır. Bunun tersi durumda neşeniz kaçar. Ya meydandan kaçmanız ya da ilgi çekmenin yollarını bulmanız gerekir. Güçlü artistik kabiliyetiniz size her zaman yardım eder. Gayet inandırıcı olmayı başarırsınız. Başkalarını taklit etmekten ziyade kendinize özgü bir anlayışınız göze çarpar. Rakip tanımadan istediğiniz kılığa girebilirsiniz. Bunun amacı da krallığı kimseye kaptırmamaktır. Zirvede kalmak ve istediğiniz amaçlara ulaşmak sizin için çok önemlidir. Yaratıcı yönleriniz, sanatsal alanlarınız ve kapasiteniz vardır. İlgi duyduğunuz bir dalda son derece başarılı olabilirsiz. Gösterişli, görkemli ve canlı renklere sahip şeyler sizi çeker. İşleri planlamakta, başka insanların ne işe yaradığını tespit etmekte, uygun işi uygun insana vermekte üzerinize yoktur. Yumuşak ve sevecen görünmenizle bunu kolaylıkla yaparsınız. Sert etkileri olmayan bir yükselen Aslan'a kimsenin hayır demeye gücü yetmez.

Planladığınız işi yarıda bırakmaz ve sonuna kadar götürürsünüz.
Sert koşullarda çalışmnız için sürekli size ihtiyaç olduğunun söylenmesi gerekir. Eğer birileri size ihtiyacı olduğunu söylemiyorsa o alanda fazla durmayı tercih etmezsiniz. Bu ateşli halinizle bazen ortamı da bozarsınız ama sonunda insanları ikna edersiniz. Tatlı dili ve olaylara sahiplenici yaklaşımınızın büyüsü çevrenizdeki insanların size karşı koyamama nedeni olabilir. Kendinize güveniniz başka insanların da size güvenmesini sağlar. İnsanları yarı yolda bırakmazsınız ve bu da sizin kazanmanızın nedenidir. Kendinize yapılan iyilikleri de unutmayan bir karakteriniz vardır.

Onun uysal yönünü yakalayan biri ne kadar yumuşak ve sevecen olduğunuzu da görebilir. Hayat enerjiniz ve yaşama sevinciniz yüksektir. Hayatı dolu dolu yaşamak istersiniz. Zodyak'ın en cömert insanları yükselen Aslan’lar arasından çıkar. Geniş bir göğüs yapınız ve temiz bir görünümünüz vardır. Gençlikte bedeniniz yay gibi hareketlidir ama yıllar geçtikçe daha ağır davranmaya başlarsınız.

Öfkelendiğiniz yerde kimsenin durmaması gerekir.
Öfke nöbetleri genelde sonuçlara varamadığınızda ve takdir görmediğiniz zamanlarda gerçekleşebilir. Ayrıca çok fazla hırsınız, dürtünüz ve idealizminiz vardır. Sadece kendi çevrenizdeki itici güç olmak istediğiniz için otoriter görünebilirsiniz. Müthiş bir yönetici veya organizatörsünüz. İnsanlar içinde kendinizin ne yapacağını ya da ne yapamayacağını en iyi kestirensiniz. Doğal olarak hevesiniz yeni projeler ve yeni başlangıçlar içindir. Heyecanlı bir yapınız vardır. Cool duran görüntünüzün altında inanılmaz bir heyecan barındırırsınız. Farkında olmadan abartılı olabilirsiniz ama size hayranlık duyulması için her şeyi yaparsınız.

Güçlü bir anayasanız vardır.
Görünüşünüz ve toplum içinde nasıl davrandığınız ile çok ilgilenirsiniz. Genç bir şekilde giyinmeyi seversiniz ve otorite duygunuz güçlüdür. Tüm bunları çıkarabilirsiniz çünkü siz sadece kalbindeki büyük çocuğun sıcak, cömert ve eğlenceli yönünü herkesle paylaşmak istersiniz. Kıskanç bir yönünüz vardır.

Aslan Güneş’in çocuğudur. Güneş’e çok yaklaşan yanar, çok uzaklaşan da üşür. Bunun gibi düşünmek ve sizzler söz konusu olduğunuzda mesafe ve sınırları size başında söylemek gerekir. Son derece inatçısınızdır. Kötü alışkanlıklarınızı veya davranışlarınızı kırmanız zor olabilir. Doğuştan gelen azminiz sizin en büyük varlıklarınızdan biridir.

Herkes yorgun ve pes etmeye hazır olduğunda bile siz bir kapı bulursunuz.
Hala iyi işlere devam etmesi için herkese ilham vermeye hazırsınızdır. Enerji ve coşku ile dolusunuz. Bir şey için heyecanlandığınızda, hemen atlamaya hazırsınız. Buna rağmen, geriye yaslanmaya ve izlemeye de meyilli olabilirsiniz. En olumsuz yönünüz yüksek egonuzdur. Eğer kendinizi bu yönde eğitmemişseniz, başkalarındn sürekli egosunuza masaj yapmasını istersiniz.

Başkalarından tavsiye almak sizler için zordur.
Bazen tavsiye istemenin bir zayıflık işareti olduğunu düşünürsünüz. Genellikle yaratıcısınızdır ve sanat, müzik veya oyunculuk yeteneklerine sahip olabilirsiniz. Aşırı çalışmaya, kalp problemlerine, endişeye ve her şeyin aşırıya kaçmasına bağlı diğer rahatsızlıklara eğilimlisiniz. Sizin için yarışmanın ne olabileceği önemli değil, önemli olan yarışmak ve rekabettir. Güvenden ziyade onuru öncelikli tutarsınız. Biri güven konusunda hata yaparsa ona bedelini ödetirsiniz. Bu intikam almak değildir. Karşınızdaki insanı sizsiz bırakmaktır. Bu vereceğiniz en büyük cezadır.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aslan, burcu, nelerdir, yükselen, Özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 05:19.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.