Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji

Astroloji Burçlarla ilgili bütün paylaşımların yer aldığı bölüm.


2023'te Evlenecek Burçlar

Burçlarla ilgili bütün paylaşımların yer aldığı bölüm.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Ocak 2023, 16:05   #1
Çevrimdışı
Papatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Ok İşareti 2023'te Evlenecek Burçlar

2023'te Evlenecek Burçlar

2023'te Evlenecek Burçlar


[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Evlilik için doğru zamanı bulana kadar yıllar geçebiliyor. Bazı kişiler erken yaşlarda evlense de bazıları doğru aşkı bulana kadar yalnızlığına pes etmeden devam ediyor. Ancak 2023 yılı aşk için oldukça bereketli görülüyor. Yıllardır yalnız olan burçların 2023 yılında evlenebileceği belirtiliyor. İşte 2023 yılında evlenecek burçlar...

Burçlarımız hayatımız üzerinde büyük rol oynayabiliyor. Burçların şanslı olduğu konular her yıl değişim gösteriyor. En çok merak edilen konular arasında aşk ve para yer alıyor. Geçtiğimiz yılı yalnızlıkla kapatan kişilerin 2023 yılında yüzünün güleceği söyleniyor. Uzatmalı aşklar ise bu sene ani bir kararla nikah masasına oturabilir.

Boğa Burcu

Onları aşka inandıran biriyle karşılaşacakları için bu onlar için hayırlı bir zaman olacaktır. Bir sonraki adımı atacaklar ve iki kez düşünmeyecekler çünkü kiminle evleneceklerinden eminler.

Aslan Burcu

Her şeylerini partnerlerine verecek sadık aşıklardır. Partnerlerini mutlu etmek söz konusu olduğunda, çevrilmemiş hiçbir taş bırakmayacaklar. 2023'te evlenmeleri için büyük bir şans var. Sadece satırları okumaları gerekiyor.

Başak Burcu

Muhtemelen 2023'te ruh ikizleriyle evlenecekler. Büyük bir düğün düzenleyebilecekler çünkü sonunda biriyle anlaşmanın önemini anlayacaklar. 2023, onlar için özel hayatlarında mutluluk dolu geçecek.

Terazi Burcu

Teraziler için çok heyecanlı bir dönem olacak çünkü 2023'te çok şanslı olacaklar. İhtiyaçlarını karşılayacak ve aynı zamanda kendilerini çok özel hissettirecek bir partner bulabilecekler. Evren onları istikrarlı bir geleceğe doğru yönlendirecektir.

Yay Burcu

Yaylar için evlilik çanları çalacak ve onlar en doğru kararı verebileceklerdir. Fırsatlara açık olacaklar. Evlilik hayatlarında onları pek çok sürpriz beklemektedir.

Bu Yıl Evlilikten Kaçacak Burçlar

Koç, İkizler, Yengeç, Akrep, Oğlak, Kova ve Balık 2023'te ne pahasına olursa olsun evlilikten kaçınacaklar. Henüz ciddi bir şekilde bağlanmak istemedikleri için bekar olmanın tadını çıkaracaklar.



[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2023te, burçlar, evlenecek


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 14:30.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.