Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji

Astroloji Burçlarla ilgili bütün paylaşımların yer aldığı bölüm.


Burcuna Göre Eksik Yönünü Nasıl Tamamlarsın?

Burçlarla ilgili bütün paylaşımların yer aldığı bölüm.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Şubat 2023, 00:51   #1
Çevrimdışı
Avatarsız Forum Üyesi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Burcuna Göre Eksik Yönünü Nasıl Tamamlarsın?

Burcuna Göre Eksik Yönünü Nasıl Tamamlarsın?

Astroloji dünyasında kimse mükemmel değildir. Burçlar; eksi ve artı yönleriyle kişiliklerini kazanırlar. Belli özelliklerden yoksun olmaları yaşamlarında aksiliklere ve çevrelerinde tepkilere sebep olur. Hepsinin eksik yönü vardır ancak bu durum kendilerini rehabilite edemeyecekleri anlamına gelmez. Biraz gayret sarf ederek eksik yönlerini tamamlayabilirler.

Koç: Paylaşımcı Ol

Benmerkezciliğinden ötürü bencil bir tarafın var. Her şeyi ilk önce sen deneyimlemek, pastanın büyük dilimini yemek, işleri çıkarlarına göre yürütmek istiyorsun. Maddi-manevi paylaşımcı olmalı, senden daha fazla ihtiyaç sahibi olan insanları da düşünmelisin. Bugün paylaşımcı olursan yarın karşı taraf aynı jesti sana yapar. Diğer insanların da fikirlerine, beklentilerine saygı duymayı öğrenmelisin. Sadece maddi konuları göz önünde bulundurma. Manevi olarak da önce kendi doyumunu öne çıkarmayı bırakmalısın. Etrafında bir kalbi, duyguları ve ruhu olan sadece sen değilsin.

Boğa: Değişime Açık Ol

Sabit fikirliliğinin ve inatçılığının çoğuz kez zararını görüyorsun. Yaşam tarzını, eşyalarını, bakış açını, moda anlayışını yenilemiyorsun. Herkes aya çıkarken sen aynı alışkanlıklarda diretiyorsun. Hele bazı zevklerin var ki 15 sene öncesinin trendlerini yansıtıyor. Lüks ama geleneksel ve demode kıyafetler giyiyorsun. Değişime açık olmalı, kalıplarından sıyrılmalısın. Saç stilini değiştirerek, eski teknolojik ürünleri atarak, gardırobunu yenileyerek, alışkanlıklarını bırakarak işe başlayabilirsin.

İkizler: Tutarlı Davran

Bir dediğin bir dediğine uymuyor. Tutarsızlığın senin eksik yönünü oluşturuyor. Önemli konularda bile sık sık karar değiştiriyorsun. Bünyende barındırdığın birden fazla kişilik, dengesiz davranışlarına sebep oluyor. İnsanlar tutarsız davranışlar sergileyenlere güvenmekte ve iş teslim etmekte zorlanır. Yakın çevrene sürekli farklı yaklaşıyorsun, bu konuda tutarlı olmaya kendini zorlamalısın. Önceden fikir beyan ettiğin bir meseleye dair ileride farklı yorumlar yapmamaya gayret et. Yapılacak işleri değiştirmeksizin söz verdiğin şekilde tamamla.

Yengeç: Objektif Yaklaş

Merhametli ve anlayışlı yapına karşın sübjektif bir bakış açın var. Sadece duygularına göre hareket ediyorsun. Bu konuda çok eksik olduğunu belirtelim. Söylenenlere alınıp çabuk savunmaya geçtiğinde işine geldiği gibi yorum yapıyorsun. Hele ki sevdiklerinin dahil olduğu bir tartışma dönüyorsa onları savunmak adına taraflı konuşuyorsun. Adaletsiz ve zorlama tavrın fark edilmeyecek gibi değil. Bu konudaki eksikliğini kabul etmeli ve objektif olmaya özen göstermelisin.

Aslan: Mütevazı Ol

Zodyak’ta kendini en fazla öne çıkarmaya çalışan burçsun. Bu anlamda hiç mütevazı olamıyorsun. Sık sık kendini övmen dışarıdan garip duruyor. Yapılan işlerden söz edilirken ne kadar becerikli ve yaratıcı olduğunu abartılı vurguluyorsun. Dış görünüm konusunda son derece iddialı olduğunu belli edip ortamın en güzel/yakışıklı insanı olduğu belirtiyorsun. Kendinle bu derece barışık olman güzel olabilir ancak sık sık dile getirmek itici duruyor. Biraz mütevazı davranmalısın, sonuçta seni vazgeçilmez kılmayacak kadar çok insan barındırıyor bu dünya.

Başak: Özgüven Kazan

Son derece çalışkan ve verimli bir burç olmana rağmen özgüven eksikliğin var. Başkalarına yaptığın eleştirileri kendinden de esirgemiyorsun. Yaptığın işleri kolay kolay beğenmiyor, kendine sürekli kusur buluyorsun. Bir işe girişirken başarısız olma kaygısı seni yiyip bitiriyor. Açık sözlü insanların bu eksikliğini fark edip yüzüne vurması daha fazla gerilmene sebep oluyor. Hizmet odaklı, üretken bir insan olarak biraz özgüven kazanmalı, mütevazılığı da azaltmalısın.

Terazi: Rekabete Gir

İnsanlarla çatışma içine girmeyi sevmiyorsun. Karşı tarafın hırsına veya entrikasına maruz kalmamak adına rekabetten en başta kaçıyorsun. Ağzının tadı kaçmasın diye iş birliğini tercih ediyorsun. Pozitif tutumun iyi olmakla birlikte bu gereksiz tavrı tadında bırakmalısın. Bir süre sonra insanlar sırtına binip seninle ortak başarılarını kendilerine mal edecektir. Rekabete girmekten bu kadar çekinme. Yeri geldiğinde tırnaklarını hedeflerine geçirip, “Ben de varım!” diyebilmelisin.

Akrep: Diplomasiye Çabala

Uzlaşı sana çok uzak bir kavram. Her şeyi siyah ve beyaz olarak ayırıyorsun. Bazen sana yapılan ufak bir hatayı bile gözünde büyütüyor, canını acıtanları affetmiyorsun. Kılıçlarını kuşanıp yüzleşmek için uygun zamanı kolluyorsun. Sorunu çözmektense kin biriktirmek manevi olarak seni daha fazla yaralıyor. Diplomasi yoksunluğun eksik yönünü oluşturuyor. Barışa şans vermeli, diyalog yoluyla kızgınlıklarını, küskünlüklerini, anlaşmazlıkları çözmeye çabalamalısın. Bu kadar uzlaşmaz olman insanları senden uzaklaştırır.

Yay: Disiplinli Ol

Savruk ve fazla rahat bir tarzın var. Yaptığın işler baştan savma oluyor. Bir yere bağlı kalmayı, kurallara uymayı sevmiyorsun. Bunlar senin bağımsız ruhunla çelişiyor ancak farkındaysan dağınıklığının zararını da görüyorsun. Disiplinli yaşamamak senin eksik yönün olarak öne çıkıyor. Bu kadar kuralsız hareket etmek kariyerine ve insan ilişkilerine de zarar verir. Kendini disipline etmeye çalışmalı, aldığın sorumlulukları usulüne göre yerine getirmeye çabalamalısın.

Oğlak: Tolerans Göster

Duygusuz ve anlayışsız bir imajın var insanların gözünde. Yay burçlarının tam aksine aşırı disiplinli ve katı bir yaklaşım benimsiyorsun. Etrafındakiler bu sert tutumun yüzünden senden çok çekiniyor. Gözle görülür bir tolerans eksikliğin var. Özellikle iş yaşamında kök söktürücü olabiliyorsun. Biraz daha hoşgörülü olmalı, hırpaladığın insanların birer makine olmadığını aklına bulundurmalısın. Esnekleşip sürprizlere açık olabilir, yumuşayabilir, disiplin takıntını gevşetebilirsin.

Kova: Romantik Davran

Zodyak’ın mesafeli ve fazla gerçekçi burçları arasındasın. Aşk hayatın tek düze olmasa da ciddi bir ilgi ve romantizm eksikliğin var. Flörtünü bu anlamda tatmin edemiyor, onun bu konudaki alınganlığına anlam veremiyorsun. Çiçekli, böcekli sözler söyleyen aşırı bir romantik olman gerekmez. Kadın/erkek ruhundan biraz anlasan yeter. El ele göz göze olmak sana gülünç gelse de bunlar aşkın göstergeleridir. En azından romantikmiş gibi davranabilirsin sevgiline.

Balık: Motive Olmaya Çalış

İyisin, hoşsun da hayal dünyasında çok fazla zaman geçiriyorsun. Sık sık uzaklara dalıyor ve gerçek yaşamı umursamıyorsun. Bu dünyada geçici olduğumuz düşüncesiyle hırsların olmaksızın amaçsız yaşıyorsun. Akışta sürüklenirken farkında olmadan ruhunu oraya buraya çarpıp incitiyorsun. Motivasyon eksikliğin yüzünden tembel bir imajın oluşmuş. Aslında ilgili olduğun konularda gayet iyi işler çıkarabilirsin. Bu amaçsızlık fikrinden uzaklaşmalı kendine hedefler belirlemelisin.


Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası Beşiktaşlı'lar!










To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcuna, eksik, göre, nasıl, tamamlarsın, yönünü


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 17:26.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.