Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji

Astroloji Burçlarla ilgili bütün paylaşımların yer aldığı bölüm.


Burçlar İçten İçe Neyin Özlemini Çeker?

Burçlarla ilgili bütün paylaşımların yer aldığı bölüm.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Mart 2023, 10:42   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Burçlar İçten İçe Neyin Özlemini Çeker?

Burçlar İçten İçe Neyin Özlemini Çeker?

Koç
Geçmişte en çok özlemini çektiğin şey çocukluğun ve her şeyin mümkün olduğu düşüncesi olabilir. Şimdi daha olgun ve akıllısın ama bu demek değildir ki zaman zaman içinizdeki çocuğun seni yönetmesine izin vermiyorsun. Bazen sadece sınırlarını zorlamak için bir şeyler yapmaya ihtiyaç duyuyorsun. Böyle zamanlarda tıpkı bir çocuk gibi sadece o şeyi yapmak istiyor ve başka bir şey düşünmemenin tadını çıkarıyorsun.

Boğa
Sevgili Boğa, kesinlikle çocukluğunun abur cuburlarını özlüyorsun. Yemeğin tadını çıkarmayı biliyorsun ve iyi yemeklerden zevk alıyorsun. Yedin mi gerçekten ağzına layık şeyler yemek istiyorsun. Buraya kadar tamam ama çocukluğunda yediğin o altın çikolataların, cinoların, patlayan sakızların tadını unutamıyorsun. Evet hala mahalle bakkalında göz göze geliyorsun ama olmuyor aynı tadı vermiyor. Gerçekten bu kadar lezzetli değiller miydi yoksa tüm mesele çocuk olmakta mı diye bazen hafiften özlem sarıyor hadi kabul et.

İkizler
Okulda olduğun zamanları özlüyorsun. Tabi ki çalışkanlıktan ölüp, ödev yapmanın hayranı olduğun için değil. Ha bu arada kesinlikle notları kötü bir öğrenci değildin, bir şekilde zekanla meseleyi hallediyordun. Ama senin özlediğin şey kesinlikle o zamanki arkadaşlarınla olan ilişkilerin. Evet biliyoruz hala arkadaş edinme konusunda bir numarasın, sosyalliğinle etkileyemediğin kişi sayısı çok az ama yine de o zamanların başka olduğunu düşünüyorsun. Birbirinize yaptığınız şakaları, beraber yaptığınız haylazlıkları ve anıları özlediğini biliyoruz.

Yengeç
Senin özlediğin şey geçmiş aşkların. Güzel günlerinizi, kötü günlerinizi ve bir şeyleri farklı yapsaydınız sonuç değişir miydi diye düşünüp duruyorsun. Eğer istersen onları nasıl geri kazanacağın da aklının bir kenarında. Senin için geçmişi geçmişte bırakmak çok zor bunu biliyoruz. Ama bazı şeylerin peşini bırakmayı ve yeni yollara doğru yol almayı öğrenmen gerek. Çünkü birini çok özlediğinde insan olarak hep iyi şeylerini hatırlarız ama olay bundan çok farklıdır.

Aslan
Geçmiş moda trenlerinin çok havalı olduğunu ve 16 yaşındayken giydiğin şeylerin üzerinde harika durduğunu düşünüyorsun. Ama ne yazık ki artık modaları geçti. Yeni bir trend ortaya çıktığında ne kadar heyecanlandığını hatırlayıp bazen iç çekerken buluyorsun kendini. Hala havalısın evet ama o zamanları havası da cidden bir başkaydı. Ayağını vuran ve ertesi gün seni yürütmeyen o komik topuklu ayakkabıları özlüyorsun. Evet acıtıyorlardı ama bir efsane duruyorlardı.

Başak
İnsanların işlerine değer verdiği ve gerçekten özenerek yaptığı zamanları özlüyorsun. Tamam belki hiç yakalayamadın ya da ucundan görebildin ama özlüyorsun işte. Şu an yapılan işler sana hep baştan savma ve yapılmak için yapılmış gibi geliyor. Nerde o iş ahlakına sahip, yaptığı işin sorumluluğunu sonuna kadar alan o koca yürekli insanlar diye düşünüp, bir miktar uzaklara dalıyorsun.

Terazi
Her ne kadar bugünlerde kendisinden haber alınamasa da adalete özlem duyuyorsun. İnsanların, paranın veya ünün kölesi olarak yaşadığı değil vicdanlarını dinleyerek hareket ettikleri o büyülü zamanları özlüyorsun. Belki de hiç var olmamış olabileceğinden şüphe ettiğimiz, herkesin birbirinin iyiliğini gözettiği, hani o kapısını bile kilitlemeden uyuduğu zamanları. Belki de dünyanın bu kadar adaletsiz bir yer olduğunu bilmediğin o saf zamanları özlüyorsun.

Akrep
Kesinlikle eski ilişkilerini ama Yengeç insanından farklı olarak ilişkilerindeki tutkuyu özlüyorsun. Günümüzün içi boşalmış, tutkudan nasibini hiçbir biçimde almamış ilişkileri senin gibi gitti mi sonuna kadar giden, tutkusuyla karşısındakini başka dünyalara götüren biri için hiç de tatmin edici değil. Ah nerde o ikinizin de aşktan gözünün karardığı, kimseleri takmadığınız, birbirinizin ruhuyla birleştiğiniz zamanlar.

Yay
Çıktığın yolculukları, tanıştığın insanları, yaşadığın deneyimleri ve hatta yediğin o lezzetli mi lezzetli yemekleri özlüyorsun. Hissettiğin şeylerin bir kısmı nostalji bir kısmı da tamamen seyahat aşkından geliyor. Yeni yerlere gitmek istediğin kadar geçmişteki mutlu ve eğlenceli anları yeniden hatırlamayı seviyorsun. Gideceğin her yeni yerde yine bu kadar mutlu olacağın fikri de sana iyi geliyor.

Oğlak
Kesinlikle bir çocuk olduğun ve hiçbir sorumluluğunun olmadığı zamanları özlüyorsun. Tamam çalışmak, bir şeyleri bitirmek, başarmak konusunda kimsede olmayan bir azme sahipsin. Ama bazen bütün sorumluluklarından azade bir çocuk gibi özgür olma hissini özlüyorsun. Ne kadar aptalca görünürse görünsün istediğin şeyi yapabildiğin ve diğer insanların hakkında ne düşündüğünü önemsemediğin o büyülü zamanlar ne güzeldi değil mi? Bazen eğlence parkına ya da kumsala gitmek iyi gelebilir ama burada önemli olan nokta ciddiliğini bir kenara bırakıp, kendine eğlenmek için izin vermen.

Kova
Diğer burçların aksine nostaljik olmak pek sana göre değil. Bunu çok yapmıyorsun ama yaptığın zaman bu genelde doğayla ilgili bir mesele oluyor. Mesela soyu tükenen bütün o hayvanlar, kaybolan ekosistemler ve tükenmekte olan doğal kaynaklar. Elinden geleni yaptığını biliyoruz ama doğa gerçekten kötü durumda. Kamp yaptığınız artık var olmayan o ormanı ya da soğuk ve temiz suyunda yıkandığın o ırmağı hatırlıyor ve içinden bir parçanın koptuğunu hissediyorsun.

Balık
Kova insanın aksine fazlasıyla duygusal ve hassassın. Yani nostaljik bir ruh durumuna girmen için dünyanın sonunun gelmesi gerekmiyor. Seni hüzünlendiren şey eskiden sevdiğin bir şarkı da olabilir, bir koku ya da tat da. Biraz önce buradaydın ama evet artık geçmişte o günü tekrardan yaşıyorsun. Ve yaşadın mı gerçekten derinden yaşıyorsun.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Alt 14 Mart 2023, 19:34   #2
Çevrimdışı
Avatarsız Forum Üyesi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Burçlar İçten İçe Neyin Özlemini Çeker?

Yengeç
Senin özlediğin şey geçmiş aşkların. Güzel günlerinizi, kötü günlerinizi ve bir şeyleri farklı yapsaydınız sonuç değişir miydi diye düşünüp duruyorsun. Eğer istersen onları nasıl geri kazanacağın da aklının bir kenarında. Senin için geçmişi geçmişte bırakmak çok zor bunu biliyoruz. Ama bazı şeylerin peşini bırakmayı ve yeni yollara doğru yol almayı öğrenmen gerek. Çünkü birini çok özlediğinde insan olarak hep iyi şeylerini hatırlarız ama olay bundan çok farklıdır.


Yoo niye özleyecekmişim.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burçlar, Çeker, neyin, İçe, İçten, Özlemini


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 03:24.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.