Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji

Astroloji Burçlarla ilgili bütün paylaşımların yer aldığı bölüm.


Burcun İlişkilerinde Yaptığın En Büyük 3 Hatayı Söylüyor!

Burçlarla ilgili bütün paylaşımların yer aldığı bölüm.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Eylül 2022, 09:33   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Burcun İlişkilerinde Yaptığın En Büyük 3 Hatayı Söylüyor!

Burcun İlişkilerinde Yaptığın En Büyük 3 Hatayı Söylüyor!

Sabırsız, Agresif Koçlar
Enerjik, hevesli, iddialı ve capcanlı bir karaktere sahipsin. Farkında olmadan agresif olabiliyorsun ve hiç beklenmedik anlarda sesini yükseltebiliyorsun. Doğuştan lider olma özelliğine sahip olduğun için ilişkinde her şey senin istediğin gibi olsun istiyorsun, fakat birçok konuda ortak karara varmanız gerektiğini unutmamalısın. Ayrıca sabırsız olman sebebiyle karşındaki insanı birçok zaman tabiri caizse çileden çıkarabiliyorsun.

Değişime Kapalı Boğalar
Bazen o kadar inatçı olabiliyorsun ki sırf bu yüzden ilişkin bile bitebiliyor! Aynı zamanda değişime pek açık olduğun da söylenemez doğrusu, inandığın ve güvendiğin şeyler varken riske girmek sana anlamsız geliyor. Bu da aslında keyfine düşkün biri olmandan kaynaklanıyor. Ayrıca üşengeçliğin de zaman zaman öyle bir tutuyor ki kılını bile kıpırdatmak istemiyorsun, bu özelliğin yüzünden tembel biri olarak da algılanabiliyorsun. Birazcık kendini törpülemeye ne dersin?

Yaramaz İkizler
Birçok zaman bir anın diğer bir anını tutmuyor, bu konuda bir anlaşalım! İnsanlar seni tam anlamıyla gerçekten tanıyana kadar senin bambaşka iki farklı insan olduğunu düşünüyor ve bu tutarsızlıkların zaman zaman sinir bozucu hale bile gelebiliyor. Çünkü bir an karşındaki insanı istediğin bir şeye ikna etmeye çalışırken, bir anda tamamen vazgeçebiliyorsun. Ayrıca içinde flörtçü birini yaşattığın da ayrı bir gerçek! Bunun yüzeysel, zararsız ve sadece eğlence amaçlı var olduğunu düşünebilirsin, ancak hayatındaki insan bunu o şekilde görmeyebilir ve sırf bu yüzden senden ayrılmak isteyebilir.

İçe Dönük Yengeçler
Alıngan ve hassaslığın sebebiyle çevrendekiler seninle ilgili bir espri yapmaktan çekiniyor! Çünkü hemen sonrasında senin moralin bozuluyor, kabuğuna çekiliyor ve çevrendekilerle sadece o anlık olsa bile tüm bağlarını koparabiliyorsun. Ayrıca yüzleşmeyi pek sevmediğin için negatif bir olay olduğu zaman durumdan ve olaydan hemen kaçmaya çalışıyorsun, bu da ilişkilerinde sorunların sürekli olarak dağ gibi büyümesine yol açabiliyor. Bir de şu ilişkilerini 7/24 dip dibe yaşamaktan azıcık vaz mı geçsen acaba? Çok muhabbet tez ayrılık getirir diye boşuna söylememişler!

Eleştiriye Kapalı Aslanlar
Kendinle barışık olduğunu söyleyip bunların hiçbirini kabul etmek istemeyebilirsin, fakat dost acı söyler. Zaman zaman dünyanın sadece senin etrafında döndüğünü düşünebiliyor, bütün ilgi üzerinde olsun istiyorsun. Fakat hayatındaki en özel insandan tut, yılda bir kere görüştüğün kişiye kadar herkesin birçok işi var. Kimi aylardır üzerinde çalıştığı projesini bitirmeye çalışıyor, kimi ailesiyle yaşadığı sıkıntıları çözmenin derdinde, kimisi de sadece biraz yalnız kalıp kafa dinlemek istiyor. Ayrıca seni seven insanlar seninle ilgili negatif bir yorum yaptıklarında onlara kulak kabartman olgunlaşman ve çok daha özel bir birey olabilmen için çok katkı sağlayacak, bizden söylemesi!

Takıntılı, Düzenkolik Başaklar
Hayatının her alanında düzen istiyorsun. Evinde, okulunda, ofisinde, arabanda, sosyal programlarında, aşk hayatında… Alışkanlıklarını, günlük rutinlerini seviyorsun ve onları bozacak bir şey olduğunda resmen çileden çıkıyorsun. Bu konuda resmen takıntılısın ve ilişkilerinde de senin yerleşik hayatını bozacak şeylerden uzak durmaya çalışıyorsun. Çevrendekileri düzeltmek için devamlı eleştirebiliyorsun fakat dozunu bazen fazla kaçırıyorsun ve bu yüzden insanları kırabiliyorsun.

Kararsız Teraziler
İkizler bir, sen iki! Bazen kararsızlığın öyle bir tutuyor ki bir gün beğendiğini diğer gün beğenmiyor, o gün istemediğini diğer gün delilerce isteyebiliyorsun. Aslında senin için asıl önemli olan şey artıları ve eksileri karşılaştırmak, yani terazide tartmak. Devamlı olarak hangi sonuçtan daha mutlu olacağını kestirmeye çalışıyorsun. Aynı zamanda bazen uyumlu olmayı abartıp kendi fikirlerini hiçe sayıyorsun. Ayrıca adil olanın yanındasın ve bu yüzden hayatındaki insanlarla birçok zaman tartışmalara girebiliyorsun. Bazı zamanlarda sevdiğin insanların tarafında olman gerekirken tamamen karşı tarafta olduğun için sorun çıkabiliyor.

Gizemli ve Gururlu Akrepler
Şu duvarlarını artık biraz indirme vakti gelmedi mi? Evet zamanında yaralanmış olabilirsin, güvenin kırılmış da olabilir ama herkes aynı olacak diye bir kural yok. Gerek arkadaş gerekse özel ilişkilerinde insanlar sürekli olarak seni tanımaya, çözmeye ve yaklaşmaya çalışıyorlar, fakat sen onları bir türlü yanına yanaştırmıyorsun. Gizemli olmak başta çok güzel olabilir, ancak bir süre sonra etrafındaki herkesi sıkmaya başlayabilir.

Sıkılgan ve Özgürlük Düşkünü Yaylar
Macerayı ve yeni şeyler deneyimlemeyi ne kadar çok sevdiğini biliyoruz. Bu yüzden özgürlüğüne de fazlasıyla düşkünsün, ancak bazı anlarda bu çevrendeki insanları bunaltabiliyor. Ayrıca her şeyden hemen sıkılma potansiyeline sahipsin ve bu yüzden verdiğin sözleri es geçebiliyorsun. Bu da etrafındaki insanlarda seninle hakkında güvensiz bir izlenim bırakıyor.

Fazla Hırslı ve Kısıtlayıcı Oğlaklar
Azmin ve başarı odaklı ilerleyişin sayesinde birçok konu hakkında bilgi sahibi olduğun bir gerçek, ayrıca kendine göre bazı doğruların da var, ancak bazen söylediğin şeylerde diretmen yüzünden dışarıdan bilmiş görünebiliyorsun. Fikrini söyledikten sonra durumu akışına bırakman hem senin hem de ilişkilerin için çok daha iyi olacak! Ayrıca herkesin senin kadar hırslı olmasını bekleyememelisin, disiplinin sayesinde kariyerin hayatının odak noktası olabilir ancak bu başka insanlar için böyle olmak zorunda değil.

Bildiğini Okuyan ve İnatçı Olabilen Kovalar
Çoğu zaman açık fikirlisin doğru, mantıklı kararlar almaya çalışıyorsun ancak konu siyaset ve dünya çapındaki olaylar olduğu zaman kişisel görüşlerini biraz katı bir şekilde etrafa yansıtabiliyorsun. Sevgilin ya da arkadaşların seninle zıt bir görüşte olduğu zaman tartışma çıkabiliyor, hatta ciddi anlamda ortamda negatif bir hava oluşabiliyor. Mantığın daima ön planda olduğu için hayatındaki insanları farkında olmadan üzdüğünde ya da kırdığında onlar tarafından soğuk ya da duygusuz görünebiliyorsun. Dikkatli olmanda fayda var.

Fazla Duyarlı ve Dalgın Balıklar
Zodyak aleminin hassas ruhu olarak tanınıyorsun ve duygularını tam olarak çözemeden karşı tarafa yansıtmak istemiyorsun. Fakat bu karşındaki insanlar tarafından güvensizlik olarak algılanabiliyor. Çevrende negatif bir durum olduğu zaman duyarlılığın sebebiyle kendini ve etrafındaki üzüp sıkabiliyorsun. Ayrıca dalgınlığın bazen bulunduğun ortamda yokmuşsun gibi hissettirmene sebep olabiliyor.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Alt 12 Kasım 2022, 01:11   #2
Çevrimdışı
Mollasse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Burcun İlişkilerinde Yaptığın En Büyük 3 Hatayı Söylüyor!

Ah ah törpülemeye çalışsam da peşimi bırakmıyor bu özelliklerim.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcun, büyük, hatayı, söylüyor, yaptığın, İlişkilerinde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 18:26.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.