Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji

Astroloji Burçlarla ilgili bütün paylaşımların yer aldığı bölüm.


Marilyn Monroe’nun Hangi Büyüleyici Sözü Senin Burcuna Ait?

Burçlarla ilgili bütün paylaşımların yer aldığı bölüm.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Ekim 2022, 15:26   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Marilyn Monroe’nun Hangi Büyüleyici Sözü Senin Burcuna Ait?

Marilyn Monroe’nun Hangi Büyüleyici Sözü Senin Burcuna Ait?

Koç
“Kızlar ona ihtiyaç duymayan hiç kimseye ihtiyaç duymazlar.” Koç; kadın deyip kenara atılmayı, ikinci planda bırakılmayı, elinin hamuru hadsizliğine kalkışana aşık olup savrulmayı kabul etmez, kendi hayatında söz sahibi değil katılımcı olmayı katiyen istemez! Kendi almadığı kararlarla bezenmiş bir dünyaya adım atmaz! Ona ihtiyaç yoksa, boşa kürek sallamaz!

Boğa
“Sana beş dakika içinde hazır olacağımı söyledim, her yarım saatte beni çağırmayı bırak.” Ne harika bir Boğa ama! Aheste hareketlerini hızlandırmaya, keyfinin kahyasına iş buyurmaya kimin ne hakkı var! Boğa bir kez söyler, sıkıştırılmaktan hoşlanmaz, aceleye gelemez! Beklemeyen çeker gider, bekleyen keyifli bir yaşam sürer!

İkizler
“Hoş bir kızım ama güzel değilim, günaha girdiğim olur ama şeytan değilim, iyi biriyim ama melek değilim.” Kafalar yine karışık, akıllar bir dargın bir barışık! Cümlenin sonunu getirmekte zorlandıysanız, yeni bir çelişkiyle karşılaşmaktan korktuysanız, İkizler’in zihni çorba dünyasına hoş geldiniz. İkizler’in herkesten biraz olduğunu özetleyen Marilyn cümlesi, aslında kesik çizgileri olmayan, kolay adaptasyon sağlayan hallerini harika özetler! Şeytan diyenler, melek olduğunu iddia edenler! Çuvalladınız! Çünkü İkizler her şeyden biraz!

Yengeç
“Gerçek bir aşık sizi yalnızca alnınızdan öperek, gözlerinize bakıp gülümseyerek ya da sadece boşluğa bakarak bile heyecanlandırabilendir.” Asrın romantiği, tükenmeyen bir sevginin sonsuza dek sahibi olan, aşkı gelip geçici değil, sonsuza dek yaşayacak bir nimet olarak gören, bu yüzden 30 saniyelik hazzı değil, bir ömürlük sevdayı arayan Yengeç için ne de güzel bir izah! Gerçek aşkı gözden göze geçer, sözcükler dans etmeye yeter, gönüller bir olunca kalpler aşkla titrer!

Aslan
“Para umurumda değil, ben sadece muhteşem olmak istiyorum.” Ne üç kuruşluk hediyeler ne yüzü eskiyecek posterler ne harcayınca bitecek bitmese kasalarda nöbet bekleyecek para ne de sahte sevgi hiçbiri Aslan için pul kadar değerli değildir. O tüm bunların kendine bahşedilmesinin temelindeki hisse tapar! Aslan para için, şöhret için, daha çok sevilmek, onaylanmak, takdir görmek, hayalleri süslemek için değil, öyle olması gerektiği için muhteşemdir, gerisi kendinden gelir!

Başak
“En kötü halimle baş edemiyorsan en iyi halimi hak etmiyorsun demektir. Yorulunca değil, işimi tamamlayınca dururum.” Başak için kurallar açık, yaşam oldukça nettir! Haksız da sayılmaz, eksikleri bulacak ki tamamlasın, kusurları görecek ki çözüm yolları geliştirsin, yoksa devran tüm aksaklıklarıyla döner, yaşam daha da kötüye gider! Başak çalışır, emeklerinin karşılığını alana dek yılmadan yol alır! Başak’ın işlediği dönemde yanında olmayan, işlediği dönemde avucunu yalar!

Terazi
“Eğer bir kadına doğru ayakkabıları verirseniz, sizin için dünyayı bile fethedebilir.” Marilyn Monroe’nin en önemli özelliklerinden biri de türüne duyduğu sonsuz güvendir. İnsanların saygısını kazanmak için kadınlığından ödün vermez, güçlü olmak için erkek gibi görünmeye ihtiyaç duymaz, cesareti erkeklerin tekelinde bırakmaz! Süsünden geri kalmaz, sarı saçlarına laf ettirmez, topuklusunu giymeden evden adım atmaz ve “aptal sarışın” etiketini açılan ağızlara bir güzel yapıştırır tıpkı Terazi gibi! Dişi olmak çıt kırıldım olmayı gerektirmez!

Akrep
“Gecelerin uyumak için olduğunu kim söylemiş?” Akrep’in söylemediği kesin! Uykusuz geçen Marilyn gecelerini ıssız bırakmayan Akrep’ler karanlık çökünce güne başlar! Derin duyguları ancak çıt çıkmayan gece meditasyonlarında gün yüzüne çıkar, arzulu Akrep’ler en doyumsuz deneyimlerini ay ışığında yaşar. Gizemli bilgilere olan merakıyla bilinen Akrep, geceleri araştırmalarına başlar, gün ağarıncaya dek devam eder.

Yay
“Yaşlanmadan önce yaşamaya başlamalıyız. Korku ve pişmanlık aptal şeylerdir.” “Toplum ne der, başıma bir iş gelirse eller bana güler, her şey gençlikte güzel, bu yaşta herkes bana kötü gözlerini diker…” gibi çaresizliğe iten, kısıtlayıcı baskılardan kurtulup nefes aldığın müddetçe “ kafana estiği gibi yaşa” der Yay, tıpkı Marilyn gibi!

Oğlak
“Başarı insanların sizden nefret etmesine neden olur. Keşke böyle olmasaydı. Çevrenizdeki insanların gözlerinde kıskançlık olmadan başarının tadını çıkarmak enfes olabilirdi.” demenin haklı çaresizliğini yaşar Oğlak! Başarmak için yaşar ancak başarılarıyla birlikte gelen sevilmeme, kıskanılma duygusuyla baş etmek zorunda kalır. Oğlak’lar herkese soğuk, sıkıcı, mesafeli görünür! Tüm bu eleştirilerin temelinde “kedinin uzanamadığı et” teması yatar!

Kova
“Kusur güzelliktir. Delilik dehadır. Tuhaf olmak sıkıcı olmaktan daha iyidir.” Ağzı olan konuşur, Kova’nın marjinalliği olunca mevzu herkes muhakkak ekleyecek bir söz bulur! Farklı olanı anlamaktansa, eleştirmek kolayına kaçanlar, Kova’nın deliliğine övgüler yağdırırken tek düze hayatlarının girdabında yok olurlar! Kova ise herkesin kusur etiketini yapıştırdığı cevherleriyle kendi eşsiz dünyasını kurar!

Balık
“Aktris olmayı hayal etmek aktris olmaktan daha heyecan verici.” Balık hayalini kurduğu yaşamı, bu dünyada inşa etmek konusunda ayak diremez, hayallerim gerçek olmuyor diye hayıflanmaz. O zaten arzu ettiği hayatı zihinsel olarak yaratma şansına sahiptir. Dünyada karşısına çıkacak, motivasyonunu düşürecek, mutsuz edecek hiçbir engele takılmadan, kendi dünyasında mutluluğunu döne döne yaşar!



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Alt 13 Ekim 2022, 16:23   #2
Çevrimdışı
kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
konserve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Marilyn Monroe’nun Hangi Büyüleyici Sözü Senin Burcuna Ait?

“Kızlar ona ihtiyaç duymayan hiç kimseye ihtiyaç duymazlar.”

dokunamadığım hayat sıradanlaşır gözümde. değişik bir haz duyuyorum yardımcı olduğumda
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ait, burcuna, büyüleyici, hangi, marilyn, monroe’nun, senin, sözü


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 10:53.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.