Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji > Balık


Balık Burcu | 2023 Yılı Burç Yorumu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Aralık 2022, 11:03   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Balık Burcu | 2023 Yılı Burç Yorumu

Balık Burcu | 2023 Yılı Burç Yorumu



Balık burçları şanslı bir seneyi geride bıraktılar. Doğru adımları atmış olanlar uzun vadeli planları için önemli başlangıçlar yapabilirler. Sorumluluklarınız artabilir ancak merak etmeyin, maddi olarak yılın ilk yarısı şans sizden yana. Yılın ikinci yarısı ise eğitim hayatınızda şanslı bir zamana geçiş yapacaksınız. Belki araç alabilirsiniz. Veya yolculuklarınız bu süreçte fazlasıyla artabilir.

Mayıs 2023 'e kadar şans gezegeni Jüpiter para evinizde hareket edecek. Haliyle bu süreçte hem kazançlarınızın artması hem de iş hayatınızın yoğunlaşması olasıdır. Kariyerinizle ilgili karşınıza çıkan fırsatları bu dönemde iyi değerlendirin. Mayıs ayına kadar maddi konularda daha önce yaptığınız yatırımlardan kazanç elde edebilirsiniz. Bu dönemde birikim yapmanızda fayda var. Ancak uzun soluklu kredilere girmemeye özen gösterin.

Ocak ortasına kadar özellikle bir ev tadilatı ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu aslında geçtiğimiz sonbahardan beri devam ediyor. Ocak ortasından sonra bu süreç yavaş yavaş geride kalır. Eğer ailenizle stresli bir dönem yaşıyorsanız bu da zamanla azalacaktır. Bu döneme sakin kalabilirseniz süreç kendiliğinden düzelir. Evin güvenliğine de bu zamana kadar özen gösterin.

Mart ayı sonrasında büyük sorumluluklar almaya başlıyorsunuz. Aslında hem kariyer hem de maddi olarak Mayıs ayına kadar şanslı bir süreçtesiniz. Ancak bu karlı dönemin size bazı sorumluluklar yükleyeceğinin farkında olun. Hayatınıza önemli bir döngüye giriyorsunuz. Geçtiğimiz süreçte çok fazla içinize kapanmış olabilirsiniz. Belki önemli başlangıçlar yapmaya çalıştınız ancak yeterince başarılı olamadınız. Bu dönem artık geride kalıyor. Şimdi başlatmak istediğiniz konularda önemli adımlar atabilirsini. Ancak bu süreçte atacağınız adımların karşılıklarını alabilmeniz için çok sıkı çalışmanız gerekecek. Bir dönem evden uzak kalmak durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda sizden beklenenler fazla olabilir. Bu dönemde gerekli özveriyi gösterirseniz bunun sonuçlarını 7 sene sonra fazlasıyla alabilirsiniz.

Mart sonrasında başlayacak olan uzun soluklu bir değişim sürecine geçiş yapıyorsunuz. Ruhsal olarak köklü bir değişimin içine girebilirsiniz. Bu dönemde özellikle yasal konularda risk almayın. Kimlerle çalıştığınıza özen gösterin.

20 Nisan Koç Burcunda Güneş tutulması ile hayatınızda yeni bir süreç başlıyor. Özellikle maddi konularda önemli işbirlikleri yapabilirsiniz. Gelirleriniz artıyor. Ancak burada ortaklıkların içine girmek yerine kendi gelirlerinizi arttıracağınız işbirliklerinde daha avantajlı olduğunuzu unutmayın. Eşin ya da ortağın finansal olarak zorlu bir süreçte olacağının farkında olun. Mümkün olduğunca kredilerden uzak durmaya çalışın. Vergi, sigorta ya da kredi gibi konular bu yıl ciddi masraflara neden olabilir. Bu süreçte iyi bir bütçe yapmak gerekiyor. Maddi olarak şanslı bir zamandasınız ancak bu hep böyle devam etmeyecek. Bu nedenle bu tutulma zamanında atacağınız adımlar önemli olacak. Bir iş ya da finansal bir yatırım fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Karşınıza çıkan bu fırsatı iyi değerlendirin. Ancak bazı gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Bazı başvurularınızın sonuçlarını almanız için bir bekleme süreniz olabilir.

5 Mayıs Akrep burcunda ay tutulması gerçekleşiyor. Eğer akademik hayatınız devam ediyorsa bu tarihte mezuniyet sürecine girebilirsiniz. Bazılarınız işe başlamak için eğitim hayatına ara vermek zorunda kalabilir. Bu dönemde kardeş ya da kuzenlerinizin hayatında önemli değişimler olabilir ve siz de kısmen de olsa bundan etkilenebilirsiniz. Bu tarihte önemli yolculuklar yapabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı bir iş yapıyorsanız bu dönemde ya bir işin teslimini yaparsınız ya da yurtdışındaki işlerinizi feshetme kararı alabilirsiniz. Eğer yurtdışında yaşıyorsanız bir yer değişikliği planı yapabilirsiniz. Yasal süreçleriniz varsa burada bazı kararlar çıkabilir ancak lehinize sonuçlanması zordur.

Mayıs 2023 sonrasında yıl sonuna kadar yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Kardeş ve kuzenlerinizle irtibatınız artabilir. Çok fazla seyahat etmek durumunda kalabilirsiniz. Veya çalıştığınız yer ve yaşadığınız yer arasında bir mesafe vardır ve bu süreçte daha fazla yollarda olmanız gerekir. Bazılarınız için bunlar keyfi yolculuklar da olabilir, fırsat buldukça şehir dışına kaçmak isteyebilirsiniz. Elbette bu süreçte seminerlere katılmak, yeni şeyler öğrenmek de bir olasılık. Bir araç alma planınız varsa bu tarih aralığında bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. İş arkadaşlarınızdan destek bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu süreçte bir süre işten uzakta kalmanız da gerekebilir. Prim benzeri ödemeleriniz gecikebilir. Bu dönemde işten ayrılma gibi bir süreciniz olursa özlük haklarınızdan feragat etmeyin. İşe dönüş davası açarsanız muhtemelen kazanırsınız. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız ve bu süreçte ofis değişikliği veya dekorasyon düşünüyorsanız 4 Eylül sonrasında harekete geçmenizde fayda var. Sağlık kontrolleri için de sürecin geçmesinde fayda var. Ancak eskiden yapılan kontrollerin tekrarı için bu süreci değerlendirebilirsiniz.

14 Ekim Terazi burcunda Güneş tutulması GAD tarafında gerçekleşiyor. Eğer bir iş ortaklığınız varsa bu süreci sonlandırma kararı alabilirsiniz. Yılan hikayesine dönmüş bir aile mirasınız varsa bu dönemde bununla ilgili gelişmeler tekrar gündeme gelebilir. Haklarınızdan feragat etmemeye özen gösterin. Sürecin adil ilerlemesi için elinizden geleni yapın. Bu dönemde yeni bir kredi çekmek çok iyi bir fikir olmayabilir. Bir borcu ya da krediyi kapatmak, bir sigorta poliçesini sonlandırmak için de harekete geçebilirsiniz. Bu tarihte başlatacağınız ortaklıklar size kazançtan çok kayıp getirebilir. Bu nedenle bu yıl daha çok ortaklık yerine işbirliklerini tercih edin.

28 Ekim Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek. Bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Bir süredir bir araç almayı planlıyorsanız bu tarihte artık bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeş ve kuzenleriniz önemli kararlar verebilirler. Bazıları evlilik kararı alabilir. Bazıları ile tekrar aynı şehirde yaşamaya başlayabilirsiniz. Bu süreçte ekonomik olarak onlardan destek alma şansı yakalayabilirsiniz. İş nedeniyle katılacağınız önemli yolculuklar olabilir. Bu yolculuklar sayesinde kariyerinize destek verecek önemli kişilerle tanışabilirsiniz. Karşınıza çıkan eğitim fırsatlarını da iyi değerlendirin. Bunlar size kapı aralayacak önemli insanlarla tanışma şansı yakalamanızı sağlayacaktır.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2023, balık, burc, burcu, yorumu, yılı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 12:22.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.