Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji > Balık


Balık Burcunun Olmazsa Olmazları!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Şubat 2023, 18:14   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Balık Burcunun Olmazsa Olmazları!

Balık Burcunun Olmazsa Olmazları!

Hayaller!
Rüyalarıyla gerçeklik arasında bir yerde, görünmez bir çizginin bir o tarafında bir bu tarafında yaşar Balık! Ne dünyaya aittir tümüyle ne zihninde kurduğu düşsel diyarına. Hayaller kurar bulduğu her boşlukta ve bu hayalleri sayesinde tutunur yaşama. Hep biraz hülyalıdır bakışları, sakindir davranışları! Sorumluluklardan uzak, bağımsız bir yaşayan olmak ister. Dünya üzerinde kendi özerk bölgesini kurar, kendi sınırları içinde, sonsuz özgürlüklerin mümkün olduğu bir rüyada yaşar! yaşamın içine fazlaca çekilmekten, mantıklı rutinlerin içine hapsolmaktan, dünyaya tümüyle taşınmaktan korkar! Hep kapısı aralıktır iki dünya arasında. Kimseler hatırlayamazken rüyalarını, balıklar rüyalar aleminde bir yaşam kurarlar kendilerine! Ve Balık’ların rüyalarının çeşidi bol, konusu sınırsızdır.

Aşk!
Balık’ın sahip olduğu ne kaşına gözüne ne güler yüzüne geliştirdiği bir aşktır. Şahsa değil aşka aşıktır Balık! Onunki mutlak aşk denen, kişilerden bağımsız, öncesiz ve sonrasız, ilahi bir aşktır. Sahip olduğu aşkı kiminin güzel huyunda, kiminin tatlı dilinde bulsa da aslında yaşadığı hep platonik kalır. Tüm dünyaya karşı geliştirdiği merhamet duygusu da sahip olduğu sonsuz aşk sebebiyledir. Kediyi de sever aynı oranda, çimeni de ailesini de sever, sevgilim dediği kişiyi de! Duyguları da sınırsızdır Balık’ın, aşkı da!

Romantizm!
Balık düş kurma gücünün de etkisiyle, biraz puslu, biraz toz pembe bir hayat kurmak ister kendine. Nazik ve kırılgandır Balık! Ne yüksek sese tahammül eder ne fazla kalabalığa. Sakin ve dingin bir yaşam ister. Dünyevi gerçeklerin içinde savunmasız kalmaktan, hayatın karanlık koşuşturmasından, fazla gerekçelendirilmiş ve mantıklarla örülmüş bir rutinin içine hapsolmaktan korkar! Romantiktir! Davranışın kabasına, iletişimin harlısına gelemez. Kendi yaşamını olabildiğince romantikleştiren, uçuş uçuş elbiseler tercih edip doğa içinde kalmaktan hoşlanan, tütsülerin mis kokularıyla düşlerine dalıp yumuşak renklerin huzuruyla sakinleşen Balık, ilişkide olduğu kişiden de aynı romantizmi yaşatmasını bekler!

Bir Tür Yaratıcılık!
Şiir yazabilir, beste yapabilir, resimle uğraşabilir! Her balık şair olacak diye bir şey yok elbet ancak kurduğu romantik dünyanın içinde kimisi alır eline gitarını tıngırdatır, kimisi düşlerini tuvallere serpiştirir, kimileri ise puslu bakışlarıyla kurduğu cümlelerle adeta şiir dinletisini başlatır. Hayal gücünün sınırsızlığı, somut dünyanın uzaklarında kurduğu düşsel yaşantı, onu herkesten farklı düşünmeye motive eder! Kendini ifade ediş biçimi salt mantıktan uzaklaşıp, kural dışına çıkınca biraz da nezaket yüklü olduğunda sanat eserine dönüşür kendiliğinden. Herkesin kullandığından farklı bir dili, bambaşka bir dışavurumu vardır Balık’ın! Balık kendini, kendince geliştirdiği bir yolla ifade etmek zorundadır. Apayrı bir gezegende yaşadığına dair ön yargı geliştirilen Balık, çoğu zaman anlaşılmaz! Bunun sebebi ise zihinsel varlığının herkesten farklı oluşudur.

Yalnızlık!
Zaman zaman kaçıp, enerjisini yenileyeceği, kendini dinleyip, düşlerini yoluna sokacağı bir alana ihtiyacı vardır Balık’ın! Bahsettiğimiz düşler diyarına da ne kalabalıklar içinde geçilir ne karmaşık bir dünya hayatında. Balık tüm yaratıcılığını, sonsuz sevgi ve merhamet duygusunu, salt aşkını yalnızlığının besininden alır! Balık hiçbir zaman iki kişilik bir yaşantının içinde var olamaz! Kendine muhakkak yalnız kalabileceği alanlar yaratmalıdır. Uzun süreler deşarj olamaz, kendiyle baş başa kalıp zihinsel yenilenmesini gerçekleştiremezse mutlu olamaz. Kalabalıkları canı çekmediğinde, yalnız kalmak için bahaneler ürettiğinde, fazla ısrarcı olmamak Balık’ı arayıp sormamak gerekir.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
balık, burcunun, olmazları, olmazsa


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 11:02.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.