Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji > Balık


Balık Burcu Kadınına Bunları Yapmayın


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Mart 2023, 17:44   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Balık Burcu Kadınına Bunları Yapmayın

Balık Burcu Kadınına Bunları Yapmayın

Aptal yerine koymak
Siz koyduğunuzu sanırsınız ama koyamazsınız, sonrasında sıkıntısı büyük olur.

Hayal kurmasına engel olmak
Balık burcu kadınları hayalci değildir, hayalleri bile buram buram gerçeklik kokar, çok fazla hayal kurmaz onun için kurduğu az sayıdaki hayale müdahale etmeyin. Bırakın keyfini çıkarsınlar.

Üzmek
Balık burcu kadınının gözünde her daim bir damla yaşı hazırdır zaten, üstüne bir de siz bu narin, hassas kadınları üzmeyin.

Aşırı sevgi gösterileri beklemek
Balık kadını güzel sever ama sevgisini abartı hareketlerle belli etmez. Sürekli sen beni sevmiyor musun, vs. demeyin. Sevgisini sizin gibi göstermesini beklemeyin.

Yanlış yapmak
Balık kadını su grubu olmasından dolayı girdiği kabın şeklini alır yani uyumlu bir kişiliği vardır. Her tür insanla anlaşabilir, girdiği ortama anında uyum sağlayabilir ancak kendisine yapılan bir yanlışı akrep burcu gibi unutmaz ve içinde bir yerlerde saklar.

Dinlememek
Balık burcu kadını görsel bir kadındır. konuşurken gözlerinize bhakar ve sizden de onun gözlerinize bakmanızı ister. Balık burcu kadını dinlenmediğini anlarsa susar bir daha da o konuyu açmaz. Konuşurken gözlerinin içine bakın, he he diye geçiştirmeyin.

Grup içerisinde rezil etmek
Balık burcu kadınını arkadaş grubu içerisinde ezmeyin, küçümsemeyin, ona kötü davranmayın. Hiçbir kadın bunu hoş görmez ama bu durum balık kadınını hayata küstürür.

Göz ardı etmek, görmezden gelmek
Bir balık kadınını görmezden gelmek ona yapılacak en kötü şeylerden biridir. Balık kadını görülmek, duyulmak, hissedilmek ister, bu onun besinidir. Yok sayılması, görülmemesi balık kadınını küstürür.

Kin gütmek, düşmanlık beslemek
Buna alınıp gücenmeleri bir yana sizi buna pişman ederler. Bir balık kadını ile düşman olmayı asla istemezsiniz. Zararlı çıkan siz olursunuz.

Bir kavgayı uzatmak
Balık kadını çok zor sinirlenir, hele hele sinir krizi geçirmesi çok zordur. Kendilerini iyi kontrol ederler, kavgalarda alttan almasını, susmasını iyi becerirler ama uzatmamanız kaydıyla. Nasıl olsa susuyor, cevap vermiyor diye kavgayı uzatmayın. Çünkü balık kadınının öfke patlaması görmek istemeyeceğiniz şeyler arasından rahatlıkla ilk 5'e girer.

Belirsiz, ucu açık konuşmak
Balık kadını muğlak ifadeleri kendine göre tamamlama eğilimindedir. Ucu açık, kesin olmayan cümleler kurarsanız balık kadını eksikleri kendine göre tamamlayacak ve sonuçta istediği şey gerçekleşmezse bunun acısını sizden çıkaracaktır. Balık kadınına karşı net olun.

Saygısızlık yapmak
Balık burcu kadını her şeyi sineye çekebilir ama saygısızlığı asla. Kavga edebilirsiniz, tartışabilirsiniz, küsebilirsiniz ama bir balık burcu kadınına saygısızlık yapamazsınız. Yaparsanız bedelini ödemeye, onu kaybetmeye hazır olun.

Sevildiğini hissettirmemek
Balık burcu kadını sevgiden beslenir, sevildiğini bilmek, duymak, hissetmek ister. Dokunulmak ister balık kadını. Kendisi bunları yapamıyor diye, istemediği anlamına gelmez, ister. Balık burcu kadını sevildiğini bilmek, iliklerinde hissetmek ister.

İnanmamak
Bir balık burcu kadınına inanmamak ona hakarettir. Çünkü balık burcu kadınları yalan söylemediği gibi yalan söylemeyi de beceremez. Belki hayalperest, sulu göz, sakin yapılıdır ama asla bir yalancı değildir. Balık burcu kadınına inanın.

Karar vermeye zorlamak
Bir balık burcu kadınını karar vermeye, hele hele önemli bir karar vermeye zorlamayın. Kararsız, temkinli, ürkek yapıları dolayısıyla büyük kararlar almada başarısızdırlar. Zorlamayın, bırakın düşünsün, taşınsın ama sonuçta doğru kararı versin. Mesela kesinlikle bir balık kadınına "ben mi o mu?" diye sormayın, üzülürsünüz.

Bencillikle suçlamak
Balık burcu kadınının kendini düşündüğü doğrudur ama bu kesinlikle bir bencillik değildir. Kendisini düşündüğü, bencillik yaptığı düşünüldüğü anlarda bile çevresindekileri de hesaba katarak hareket eder. Balık kadınının karar verme süreci çok farklıdır, bunu bilmeyen bizlerin bunu bencillik olarak algılaması normaldir. Ama bir balık kadını bencil değildir, bunu yüzüne derseniz onunla vedalaşın.

Herhangi bir şeyi hafife almasını beklemek
Balık kadını hiçbir şeyi hafife almaz. Sizin hiç önemsemediğiniz bir şeyi bile büyüttükçe büyütebilir, boş veremez, umursamazlıktan gelemez. Sizin için bir konu ne kadar küçük olursa olsun bırakın balık kadını uğraşsın, didinsin, kendi yolunu bulsun. Er ya da geç bulacaktır ama bu sizin zorlamanızla olmayacaktır.

Suistimal etmek
Balık kadını iyi niyetli, saf, inanmak isteyen bir kadındır ama bu yönlerini bir kere zedelediniz mi bir daha tamiri mümkün olmaz. Onun bu yönlerini asla suistimal etmeyin, kullanıldığını hisseden balık burcu kadını arkasına bile bakmaz.

Mantıksız olmakla suçlamak
Genel olarak balık burcu kadınlarının hisleriyle hareket ettiği, akıllarını pek kullanmadıkları düşünülür. Ona asla bu yaftayı yapıştırmayın çünkü balık burcu kadını son derece akılcı ve mantıklı bir kadındır. Vereceği kararın duygu+mantık dağılımını kusursuz yapar. Bu kararı geç alır ama tam alır. Bir balık kadınını mantıksızlıkla suçlamak ona yapılmış haksızlıktır.

Kendi doğrularınızı dayatmak
Balık burcu kadınının yıllar içerisinde edindiği kendi doğruları vardır ve bunları görmezden gelmesi veya sizin doğrunuzu kabul etmesi hiç de kolay değildir. Onu bu yönde davranmaya zorlamayın. Kendi kararına ve doğrularına güvenen balık kadının başka bir şeyi benimsemesi kolay olmaz, %100 doğru olsa bile.

Sorgulamak
Bir balık kadınını verdiği kararlardan, hareketlerinden dolayı sorgulamayın, bunun sonucunda elde edeceğiniz koca bir hiçtir. Kendi mantık örgüsünü oluşturmuş bir balık kadınının yaptığı eylemin sonucunu sizin kestirebilmeniz çok da kolay değildir. Sorguladığınızla kalırsınız.

Genellemek
Her ne kadar balık kadını hakkında sulu göz, hisli, mantıksız, duygularını yoğun yaşayan, sezgili, vb. genellemeler yapılsa da siz yapmayın.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
balık, bunları, burcu, kadınına, yapmayın


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 05:26.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.