Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji > Başak


Yükselen Başak Burcu Özellikleri Nelerdir?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Nisan 2023, 10:07   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yükselen Başak Burcu Özellikleri Nelerdir?

Yükselen Başak Burcu Özellikleri Nelerdir?

Düzenli ve kurallarına uyan bir insansınız. Size sürekli temizlik, düzen demek onun pek hoşunuza gitmese de finalde bunu kabul etmek durumunda kalırsınız çünkü siz her titizliğin mimarı, her detayın kahramanısınızdır. Bazen bu konuda iyileşmeyen bir hasta da olabilirsiniz. Pek çok insanın üzerinde bile durmadığı veya farkına varmadığı küçük detaylar sizin için hep önemlidir. Bazen ince ve anlamsız ayrıntılar içinde kaybolabilirsiniz. Küçük bir bilgi istendiğinde sayfalar vermeye hazırsınız. Detaylarla boğuşmaktan asıl size gerekli olan ana konuları gözden kaçırabilirsiniz.

Hayattaki hedefiniz mükemmeli yakalamaktır.
Yaşamda inceleyici, araştırıcı ve düzenli olduğunuz kadar bıkmadan ve yorulmadan çalışan birisiniz. Hizmet etmeyi seversiniz. Sanki “ömür biter ama işler bitmez” sözü sizin içindir! Detaylı da olsa yapacağınız her işi planlamada ve uygulamakta başarılı sayılırsınız. Ancak kısa süreli bir işi uzun bir zamana yaymanız başka insanları kızdırabilir. Sessiz ve derinden giderek hedefe ulaşmakta kendi yöntemlerinizi kullanmak için ısrar edersiniz.

Neşeli, konuşkan birisinizdir. Zarif ve üretken yönünüz bulunduğunuz ortamlarda kendinizi hemen göstermenize yardımcı olur. Eleştirilerde biraz sert olsanız da espri yeteneğinizle her şeyi yoluna sokabilirsiniz. Eleştirici yönünüzü sürekli kullanırsınız ama kendinizin eleştirilmesinden asla hoşlanmazsınız.

İşler istediğiniz gibi gitmediğinde ve bazı şeylerin düzelmeyeceğini anladığınızda kabahati başka birinin üzerine yıkmak kolay gelebilir. Kendi kendinize evham yaptığınız konular olabilir ve bu konuları hiç kimsenin anlamaması sizi öfkelendirebilir. Sağlığınızs her şeyin üzerindedir. Bu durumu oldukça önemseriniz. Kişisel bakımınızla ilgilenmek size çok iyi gelir. Sade olan yönünüzü bedensel bakımlarla sağlarsınız. Bazen en ufak toz zerresinden bile rahatsız olabilirsiniz. Bu durumlar haritanızda aldığınız diğer açılarla ilgilidir. Elinize iğne batsa doktora gitmek ihtiyacı hissedersiniz. Çevrenizde ilaçlar ve temizlik malzemeleri göze çarpar. Bir yolculuğa çıkıyorsanız her türlü ilaçla hazırlıklı gidebilirsiniz. Hesaplarla aranız iyidir ve kimse sizleri kolayca kandıramaz.

Ekonomik güvence sağlamak çok önemlidir.
Mantıklı birisi olduğunuzdan elde edemeyeceğiniz şeyin peşinden koşmazsınız. Dostlarınızın yardımına severek koşarsınız. Giyim konusunda da son derece titiz davranırsınız. Giydiğinizi kendinizee yakıştırmasını beceren bir insansınız. Temizlik sizler için yaşam amacıdır ve çevreniz her zaman pırıl pırıldır. Evlilik konusunda çabuk karar veremezsiniz. Hayalinizde mükemmel olan kişiyi bulma fikri bunu size çok geç yaptırabilir. Evlenince mükemmel bir eş olursunuz. Genellikle ince bedenli, yüzü ve alnı yuvarlakça ve gözleri koyu, soluk benizli ve saçları göz rengine uygun olabilir.

Romantik ve aşka aşıksınız.
Genelde su gruplarına (yengeç,akrep,balık) çok aşık ve romantik insanlar olduklarını söylerler ama siz de çok güçlü aşk duygularına sahipsiniz. Sevgiye ve sevilmeye çok ihtiyaç duyan ve sevince de oldukça romantik olup sürekli sevdiği insanı mutlu etmek için hizmet eden bir insansınız. İlgi sizin için çok önemli bir unsurdur. Yeni birine ısınmak sizler için çok zordur. Sadık ve kararlısınız ama aşkta umduğunuzu bulamazsanız hemen yeni bir arayış içine girebilirsiniz. İlişkilerinizi gizli götürmek istersiniz çünkü mükemmel olan kısıma taşımanız gerekir ve sonra bunu yayarsınız. İlişkilerinizden ötürü eleştiri almaktan hoşlanmazsınız. Özellikle Başak kadınıysanız, işin içerisinden çıkılması zor olan batak ilişkilerin kraliçesi olmayı çok iyi başarıyorsunuz.

Organik ilişkiler, organik yemekler ve organik insanlar önemlidir.
Sizler genelde vücudunuzun verdiği rahatsızlıklara veya sağlıklı beslenmeye duyarlısınız. Yoga gibi bedeni ve zihni birleştiren aktivitelerin tadını çıkarabilirsiniz. Seçici yiyiciler olabilirsiniz ve vücudunuza yaptırdığınız her şey konusunda çok dikkatli olabilirsiniz.

Titizlik daha iyi bir açıklama olabilir. Özellikle yeni şeylerle karşılaştığınızda çok endişelenebilirsiniz. Detay odaklısınız ve başkalarının kaçırabileceği küçük şeyleri yakalarsınız.

İstediğiniz şeyi elde etme konusunda başarılısınız.
Sakin, yatıştırıcı ve bir şekilde büyüleyici bir yönünüz vardır. Hedeflerinize öyle sakin ve yavaş ilerlersiniz ki bu zafere nasıl geldiğinizi asla anlayamazsınız. Yakın arkadaşlarınız için her şeyi yapabilirsiniz. Aşırı derecede mütevazı olduğunuz için bazen hiç olmadığınız konularda kompleksler içine girebilirler. Hızlı öğrenirsiniz ve zamanınızın çoğunu çevrenizdeki her şeyi analiz edip değerlendirmeye harcarsınız. Değişen koşullara uyum sağlayabilirsinz ancak bunu yapma istekliliğiniz kişiden kişiye değişir. Ancak adapte olurken şikâyet edebilirsiniz. Yaptığınız her şeyde mükemmellik ararsınız. Başkalarını sonuçlarını düşünmeden eleştirme eğilimindesiniz ve çevrenizdeki kişilerin duygularına nasıl duyarlı olacağınızı öğrenmeniz gerekebilir.

Pratik ve muhafazakâr yönleriniz yüksektir.
Toplum içinde sevgi gösterilerini sevmezsiniz ancak özel olarak çok sevecen olabilirsiniz. Yaşamınızın bazı alanlarında son derece organize olabilirken, diğerlerinde korkunç derecede dağınık olabilirsiniz. Dedikodu yapmaktan hoşlanmazsınız ama birdenbire etrafınızdaki her şeyi merak edersiniz. Bu yüzden kendini geliştirmemiş bir bireyseniz hemen dedikodu içine çekilebilirsiniz. Dedikodular hayatınızda hep bir kaos yaratır. Dinleyecek herkesle paylaşmaktan çok mutlu olduğunuz çok büyük miktarda bilgiyi emebilirsiniz.

Güvenilirsiniz ve bir krizde her zaman sevdiklerinizin yanındasınız.
Genellikle acil durum personeli veya polis gibi olay yeri incelemeye gelirsiniz. Çok iyi öğretmenlersiniz. Bazen biraz sinirli olabilirsiniz. Alerjilere veya solunum problemlerine eğilimli olabilirsiniz ve anksiyete gibi problemler yaşamınızı etkileyebilir. Sürekli meşgul olmalısınız. Yapacak bir şeyleriniz yoksa, sinirli ve gergin olursunuz.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başak, burcu, nelerdir, yükselen, Özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 05:27.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.