Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji > Boğa


Boğa Burcu | 2023 Yılı Burç Yorumu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Aralık 2022, 10:24   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Boğa Burcu | 2023 Yılı Burç Yorumu

Boğa Burcu | 2023 Yılı Burç Yorumu



Boğa burçları için yılın ikinci yarısı çok şanslı olacak. Bunun öncesini önemli projeleriniz için hazırlık yaparak geçirin. Bu yıl işyeriniz küçülmeye gidebilir veya yanınızda çalışan personeller işi bırakabilir. Bu nedenle Ekim ayı gelmeden tedbirlerinizi alın. Bu yıl dikkat etmeniz gereken konular ise sosyal hayatınız ve finansal konular olacaktır. Mümkünse gelir gider dengenizi iyi ayarlayın. Yaz aylarında ise önemli yer değişikliklerinden uzak durmakta fayda var.

Mayıs 2023 'e kadar ruhsal konulara olan ilginiz artıyor. Bazılarınız terapi alabilir. Partnerinizin iş hayatının yoğun olacağı bir süreç olacaktır. Bu dönemde karşılaşacağı fırsatları iyi değerlendirmesi gerekiyor. Etrafınızda sizin farkında olmadığınız bir koruma çemberi olacaktır. Gizli destekçileriniz olacak ve siz farkında olmadan sizi savunacaklardır. Sağlığınızla ilgilenmek için bu süreci iyi değerlendirin. Bu dönemde doğru tedavi ve doğru hekimi bulma şansınız var. Eğer bu dönemde sağlık kontrollerinizi aksatır ve kendinize gereken özeni göstermezseniz önümüzdeki yıllarda sağlık sorunlarınızla mecburen ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Bir süredir masraflarınız arttı. Bu süreç Ocak ortasına kadar devam ediyor. Para biriktirmek bu dönemde zor olabilir. Gelen gidiyor, hatta bazen giderleriniz bütçenizi aşıyor olabilir. Mart ayından sonra bir ay boyunca destek bulmanız daha kolay olacak. Bu dönemde yardım istemekten çekinmeyin. Ayrıca ilişkiler konusunda da şanslı olacaksınız. Görünümüze özen gösterebilir, kendiniz için biraz para harcayabilirsiniz.

Mart ayı sonrasında sosyal hayatınız durulabilir. Etkinliklere dahil olamayabilirsiniz. Meslek grupları ile sorunlar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla anlaşmazlıklar olabilir. Eğer belediyelerle bağlantılı işler yapıyorsanız bu dönemde işleriniz aksayabilir. Ya da belediyeden bir onay almanız gerekiyorsa bu süreç beklediğinizden uzun sürebilir. Maddi konularda doğru kararlar vermeye özen gösterin. Özellikle gerçek olamayacak kadar güzel fırsatlar karşınıza çıkarsa temkinli ol. Normalde aslında risk alan bir insan değilsiniz ancak artan masraflar sizi riskli yatırımlara itebilir. Bu süreçte risk almak bütük kayıplara neden olabilir. Ayrıca iyi bir bütçe yapmalı ve gelir gider dengenizi iyi oturtmalısınız. Partnerinizden de destek almakta zorlandığınız bir süreçten geçiş yapıyorsunuz, bu nedenle olabildiğince kaynaklarınızı koruyun. Arkadaşlarınızla yapacağınız maddi ortaklıklarda u yıl iki kez düşünün.

Mart sonrasında kariyerinizde büyük bir değişim başlıyor. Kiminiz köklü bir kariyer değişimine girebilir. Yönetim kademesi ile anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Bazılarınız yönetim kademesinden mobinge maruz kalabilir. Bu dönemde atacağınız adımlarda dikkatli olun. Etik konuları ihlal etmemeye özen gösterin. Karşınıza çıkan iş fırsatlarında başvurduğunuz şirketin sahiplerini iyi araştırın.

20 Nisan Koç Burcunda Güneş tutulması ile hayatınızda yeni bir süreç başlıyor. Partneriniz bir iş ortaklığı yapabilir. Bu süreçte gizli saklı ilişkilerden uzak durmanızda fayda var. Özellikle iş hayatınızda sorunlara neden olabilecek bir birliktelikten veya gizli ortaklıklardan uzak durun. Aksi durumda çalıştığınız firma ile yollarınızı ayırmak durumunda kalabilirsiniz. Ancak bazı gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Bazı başvurularınızın sonuçlarını almanız için bir bekleme süreniz olabilir.

5 Mayıs Akrep burcunda ay tutulması yaşanacak. Geçtiğimiz yıldan beri devam eden ilişkinizle ilgili bir karar aşamasına gelebilirsiniz; tamam mı devam mı? Bu süreçte partnerinizin hayatında koşullar oldukça zorlu. Tamam mı devam mı kararını verecek olan muhtemelen siz olacaksınız. Eğer bazı sorunları bir türlü çözememişseniz yol ayrımı olasıdır. Bu dönemde taşınmalar sorunlu olabilir. Masraflar beklediğinizden çok olabilir ve elinizdeki kaynakları tüketebilirsiniz.

Mayıs 2023 sonrasında yıl sonuna kadar artık şans yüzünüze gülmeye başlıyor. Hem kendinize olan güveniniz artacak hem de hayata daha iyimser bakmaya başlıyorsunuz. İlişkiler konusunda da sorunları çözmek bu tarih sonrasında mümkün olabilir. Eğer Mayıs ayındaki tutulmada devam kararı alırsanız önünüzde işleri yoluna koymak için yaklaşık bir yıllık bir süreniz olacak. Bu süreyi iyi değerlendirmeye çalışın.

23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. Bu dönemde ailenizle olan ilişkiniz çok hassas olacak. Eğer yapabiliyorsanız bu dönemi biraz geri çekilmek ve bir süre evden uzaklaşmak için kullanabilirsiniz. Evinize dekorasyon yapmak için çok uygun bir tarih değil. Bu dönemde yapacağınız masrafların sonuçlarından çok memnun kalmayabilirsiniz. Ailenizden destek bulmakta zorlanabilirsiniz.

14 Ekim Terazi burcunda Güneş tutulması GAD tarafında gerçekleşiyor. İş yeriniz küçülmeye gidebilir. İş arkadaşlarınızdan görevi bırakanlar olabilir. İş ortamında huzur bulmak çok mümkün olmayacaktır. Eğer halihazırda sorunlu bir iş yerinde çalışıyorsanız iş değiştirmek için fırsatları kollayın. Karşınıza çıkan teklifleri iyi değerlendirin. Halihazırda şanslı bir süreçten geçiş yaptığınız için çalıştığınız kuruma gereksiz bir sadakatle bağlanmak için hiç uygun bir sene değil. Eğer çalıştığınız kurum işlevini yitirmişse geride bırakmaktan çekinmeyin. Sağlık kontrolleriniz için de bu yılı iyi değerlendirin. Kendinize uzun bir süredir özen göstermemişseniz böbrek ya da şeker sorunları ile uğraşabilirsiniz.

28 Ekim Boğa burcunda Ay Tutulması yaşanacak. Bu dönemde sizin vereceğiniz kararlar fazlasıyla dikkat çekebilir. Geçtiğimiz yıldan beri partnerinizle doğru bir denge yakalayamamışsanız belki artık yeter diyebilirsiniz. Bu dönemde kendi öncelikleriniz daha önemli olacak. Eğer şanslı bir iş fırsatı ile karşılaşmışsanız partneriniz sizin vereceğiniz kararlar için ödün vermek zorunda kalabilir. Eğer davalık bir süreciniz varsa bu dava sonucunda maddi bir kazanç elde edebilirsiniz.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2023, boğa, burc, burcu, yorumu, yılı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 04:45.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.