Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji > Boğa


Boğa Burcu | Haziran 2024 Aylık Burç Yorumu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Haziran 2024, 15:58   #1
Çevrimiçi
mak res - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Boğa Burcu | Haziran 2024 Aylık Burç Yorumu

Boğa Burcu | Haziran 2024 Aylık Burç Yorumu



Bu ay finansal konulardaki çalışmalarınızın hız kazanacağı, sonuçlanacağı ve size yeni fırsatlar sunacağı bir döneme giriyorsunuz. Geçmiş, borçlarını kapatmak isteyecektir; eski alacaklar, hak edişler art arda elinize geçebilir. Kaygılı ve endişeli olduğunuz pek çok konuda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bağımlı olduğunuz, yoksunluğundan korktuğunuz her ne varsa (para, iş, aile, eş, sağlık vb.) geride bırakabilirsiniz. Değerlisiniz ve size değer katacağını düşündüğünüz her şeye sahip olabilirsiniz.

Maddi-manevi değerlerini gözden geçirmen, hesap kitap yapman gereken bir dönemdesin. Korkularla mücadeleye harcadığın enerjiyi, kaynak yaratmaya harcasan hiç bir sorunun kalmayabilir. Olası değişiklikler için sağlam bir banka hesabına ihtiyaç duyuyor olabilirsin. Öncelikle atıl, kullanılmayan maddi-manevi güç ve yeteneklerine yoğunlaşmalısın. Değerlendirilmeyen bir eşya, kullanılmayan bir ev, açığa çıkarmadığın bir yeteneğin olmalı. İhtiyaç duyduğun her neyse bu sende zaten mevcut ve onu fark etmeni, kullanmaya başlamanı bekliyor. Kariyer hayatında zorunlu değişiklikler gündeme gelebilir. Zorunlu demem seni yanıltmasın sana iyi gelecek bir değişimden bahsediyorum.

Para kaynaklarınızın da artabileceği bir dönemdesiniz. Aynı anda iki proje yürütebilir ya da iki farklı alanda varlık gösterebilirsiniz. Parasal sıkıntılarınızı sona erdirmek için güzel zamanlar. Korkularınızla yüzleşin, o ilk başarısız olduğunuz, parasız kaldığınız anı hatırlayın. Zaman değişti, siz değiştiniz ve artık para sizin korkulu rüyanız değil.

17 Haziran’a kadar maddi durumunuzu geliştirmeye yönelik adımlar ve görüşmeler gündeme gelebilir. Kendinize daha esnek ve rahat bir yaşam şekli oluşturmak isteyebilirsiniz. İş görüşmeleri, araştırma ve planlamalar, özellikle el becerinizle elde edecekleriniz size önemli kapılar açabilir. Aktif ve fikirleriyle dikkat çeken biri olmanın ödüllerini alabilirsiniz. Konuştuklarınızın ve yaptıklarınızın farkında olarak ilerlediğinizde iyi bir etki bırakabilirsiniz.

9 Haziran itibariyle Mars sizin burcunuzda transit yapıyor. Mars, sizin burcunuzda hareket edeceği için enerjiniz yüksek olabilir. Öte yandan Mars’ın yakıcı etkisi en çok yine sizi etkileyecek. Yaşamınızla ilgili ani ve hızlı karar almanızı gerektiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda bir şeyleri değiştirerek yeni formuna getirme adına hareketli ve zor iki aylık sürece giriyorsunuz. Bize zarar verebilecek gereksiz inatçılıklardan kaçınmalıyız. Attığımız adımlarda, özellikle finansal, para ve yatırım konularında son derece temkinli olmamızda fayda var. Bir sağlık sorunu ya da bir ameliyat gündeme gelebilir. İlişkilerde kendi bildiğinden şaşmayıp inatçı davranabilirsin. Önümüzdeki iki aylık dönemde çok meşgul olabilirsiniz. Enerjinizi doğru ve yerinde kullanmaya gayret etmeli, sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

22 Haziran’da Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kardeşleriniz, yakın çevreniz, bazı yabancı insanlar veya akademisyenlerden gelen destekler hayatınızı kolaylaştıracaktır. Bu noktada kişisel gelişiminizle ilgili bazı kararlar da alabilirsiniz. Uzaklarla ilgili konular ortaya çıkabilir. Yabancı bir ülkeyle iş yapmak, oraları ziyaret etmek veya yabancılarla temasa geçmek söz konusu. Öğrenme aşkınız alevleniyor.

Yüksek öğrenim, yurt dışı ve mahkemelerle ilgili konular sonuçlanabilir. Bir kursa gitmek, yepyeni bir konuyu baştan öğrenmeye başlamak iyi fikir olabilir. Dolunay ışığı altında sözleşmelere imza atmanız, evrak işlerinde ilerleme kaydetmeniz iyi olacaktır. Dolunay, seni daha çok zihinsel olarak etkileyebilir. Tecrübelerin olayları ele alış biçimini değiştirmene neden olabilir. Hayatı daha farklı görmeye başlayabilirsin.

Dolunayla birlikte hayata bakışını gözden geçirmek durumunda kalabilirsin. Olaylara daha karamsar bir gözle bakman mümkün. Özellikle kardeşler, kuzenler, yaşadığın çevre ile ilgili konular, olayları ele alış biçimini değiştirmeni gerektirebilir. Yüksek öğrenim ve yurt dışıyla ilgili konular sonuçlanabilir, gelişmeler tam olarak arzu ettiğin gibi olmayabilir.




[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2024, aylık, boğa, burc, burcu, haziran, yorumu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 16:30.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.