ForumAdasi.Com

ForumAdasi.Com (https://www.forumadasi.com/)
-   Dünya Üzerindeki Tarihi Yerler (https://www.forumadasi.com/dunya-uzerindeki-tarihi-yerler/)
-   -   Dünyanın En Uzun Otelleri | Baiyoke Kulesi II - Tayland (https://www.forumadasi.com/dunya-uzerindeki-tarihi-yerler/27272-dunyanin-en-uzun-otelleri-baiyoke-kulesi-ii-tayland.html)

Zeze 06 Ekim 2023 15:41

Dünyanın En Uzun Otelleri | Baiyoke Kulesi II - Tayland
 
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Baiyoke Sky Hotel, Tayland'daki Bangkok şehrinde konuklarını ağırlıyor. Baiyoke Kulesi otelin yerini almıştır. Bu tarla ülkede en uzun olanı, 85 katlı kule sivri yukarı doğru 309 metre yönlendirilir. 22 ve 74. katlar arasında yer alan otel 673 konuk odasına sahiptir.

77. katta şehrin panoraması ile birlikte kapalı bir gözlem platformu yerleştirildi. Teknik olarak iyi donatılmış, en uzak yerler teleskoplarla izlenebiliyor. Gerekli nesneleri saniyeler içinde bulmayı mümkün kılan interaktif haritalar var.

Heyecan arayanlar, zemini ve duvarları yüksek dereceli camdan yapılmış olan hızlı hızlı panoramik asansörle gezi yapma şansına sahip olacaklar. Harika açık havada olmak isteyenler, Bangkok Balkon terasına erişebilirler. Otel restoranlar da çevreyi gözlemlemek için idealdir. 1997'de kurulan gökdelen, dünyadaki turistler tarafından biliniyor. 2002'de bungee atlama fanlarıyla son derece popülerdir Norveçli sporcular bir sonraki atlamaya Kule'yi seçti ve dünya rekoru kırdı.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]


Saat: 22:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.