ForumAdasi.Com

ForumAdasi.Com (https://www.forumadasi.com/)
-   Dünya Üzerindeki Tarihi Yerler (https://www.forumadasi.com/dunya-uzerindeki-tarihi-yerler/)
-   -   Egeskov Şatosu | Danimarka (https://www.forumadasi.com/dunya-uzerindeki-tarihi-yerler/8027-egeskov-satosu-danimarka.html)

Zeze 19 Ekim 2022 16:15

Egeskov Şatosu | Danimarka
 
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Egeskov Şatosu | Danimarka

Avrupa'daki masal ve en ünlü kaleler arasında aynı adı taşıyan Danimarka kasabasından bahsetmek zorundasınız. Bu kale 16. yüzyılda inşa edilmiş ve derin hendeklerle çevrilidir. Toprakları yalnızca tek köprüye kadar izlenebilir. Vakıf ortaçağ kalesinin etrafında inanılmaz derecede güzel bahçeden sonra inşa edildi. Yıllar önce olduğu gibi, harika tavus kuşlarını görebilir ve yemyeşil ağaç tepelerinde gizlenmiş şarkıcı kuşlarının şarkısını duyabilirsiniz.

Eski kale ana sırlarından biri, gerçek bir antika başyapıt olarak kabul edilir harika bebek evi 'Queen Titania' dir. Bir zamanlar, kale tanınmış İngiliz ressam ve subayı Newyork Wilkinson'a aitti, kızı da babadan elf Kraliçe Titania kale inşa etmesini istedi. Sevgi dolu baba, kızın isteğini fark etti ve mobilyaları lüks sarayın kadar iç mekanlarına benzeyen inanılmaz derecede güzel bebek evi yaptırdı.

Eski kale, çocuklarla turistler arasında çok popüler. Efsanelerden birine göre, ziyaretçileri son sekiz gün boyunca iyi davrandıysalar, kalede Kraliçe Titania ile görüşebilirler. Büyüleyici benzersiz oyuncak evin yanı sıra, ziyaretçilerin Egeskov Kalesi'ndeki dört en ilginç müzenin yanı sıra karanlık ortaçağ labirentleri de sergilerini görebilirsiniz.


Saat: 08:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.