Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Genel ve Güncel > Spor Haberleri > Fenerbahçe


Fenerbahçe, Oosterwolde ve Emre Demir'in ardından bir transferi daha bitiriyor!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Ocak 2023, 10:11   #1
Çevrimdışı
FΞNΞRB∆HÇΞ
Bozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Fenerbahçe, Oosterwolde ve Emre Demir'in ardından bir transferi daha bitiriyor!

Fenerbahçe, Oosterwolde ve Emre Demir'in ardından bir transferi daha bitiriyor!

Ocak transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Parma'dan Jayden Oosterwolde ve Barcelona'dan Emre Demir'i kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertliler üçüncü transferini de bitirmek üzere.
Fenerbahçe, Oosterwolde ve Emre Demirin ardından bir transferi daha bitiriyor
Spor Toto Süper Lig'de üst üste 3 maçtan galip gelerek Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe'de transferde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Parma'dan Jayden Oosterwolde ve Barcelona'dan Emre Demir'i kadrosuna katan Fenerbahçe bir transferi daha bitirme aşamasına geldi. Başkanlar düzeyinde görüşmeler başladı. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...


OOSTERWOLDE AÇIKLANDI

Fenerbahçe, Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde'nin transferini resmen açıkladı. Sarı-lacivertlilerden KAP'a yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Jayden Quinn Oosterwolde'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Parma Calcio 1913 S.R.L. kulübüne toplam transfer bedeli olarak 6.000.000 Avro ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından karşılanacaktır." denildi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jayden Oosterwolde imzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulundu. Hollandalı futbolcu, "Burada olduğum için çok mutluyum. Büyük bir aileye geldim. Maçlar oynamak için sabırsızlanıyorum. Taraftarlarımızdan sosyal medya üzerinden çok fazla destek mesajı aldım. Onlarla stat da buluşmayı dört gözle bekliyorum." diye konuştu.


Fenerbahçe, Oosterwolde ve Emre Demirin ardından bir transferi daha bitiriyor
Şansal Büyüka patladı: Bunun adına intihar, çıldırmış olmalı!
Şansal Büyüka patladı: Bunun adına intihar, çıldırmış olmalı!
Haberi Görüntüle
EMRE DEMİR İMZA İÇİN İSTANBUL'DA

Fenerbahçe'de kadroya takviye çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertliler, Jayden Oosterwolde transferinin ardından Emre Demir'i de kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Kayserispor'dan Barcelona B takımına transfer olan 19 yaşındaki oyuncu, İspanyol ekibiyle sözleşmesini feshetmişti. Genç orta sahayı taşıyan uçak dün akşam saat 17.45 sıralarında İstanbul Havalimanı'na indi.

Havalimanına indikten sonra açıklamalarda bulunan Emre Demir, "Çok mutluyum. Çok büyük bir takımdan Türkiye'nin en büyük takımına geldiğim için çok mutluyum. Şu anda çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Emre Demir'in yarın sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Fenerbahçe, Oosterwolde ve Emre Demirin ardından bir transferi daha bitiriyor
ARDA GÜLER'E YENİ SÖZLEŞME

Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, dün Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Senad Ok, Fenerbahçe yönetiminin Arda Güler'e yeni sözleşme hazırlığında olduğunu belirtti.

Senad Ok, Arda Güler hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Arda ile alakalı Fenerbahçeli yetkililere sordum. Arda'ya yeni bir sözleşme yapılabilir. Bununla alakalı bir istihbaratım var. Fenerbahçe'nin bu konuda bir açıklama yapmaya hazırlandığını duydum. Benim beklentim Arda Güler'le yeni bir sözleşme yapılması. Bu konuda istihbaratım var. Arda Güler eline geçtiği ilk fırsatta Fenerbahçe'yi zora sokacak bir profil değil. Arda ile alakalı kelimeler yorgun. Israra gerek yok. Arda Güler oynamalı."


Konu Bozturk tarafından (31 Ocak 2023 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı
Alt 31 Ocak 2023, 15:22   #2
Çevrimdışı
Tupac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Fenerbahçe, Oosterwolde ve Emre Demir'in ardından bir transferi daha bitiriyor

Alıntı:
İlginizi Çekebilir
Fenerbahçede Ali Koç tarihe geçti İlk 50deki tek Türk takımı
Fenerbahçe'de Ali Koç tarihe geçti! İlk 50'deki tek Türk takımı
Fenerbahçede Enner Valenciaya Jorge Jesus dokunuşu
Fenerbahçe'de Enner Valencia'ya Jorge Jesus dokunuşu!
Fenerbahçenin yeni transferi Emre Demir İstanbula geldi
Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Demir İstanbul'a geldi
Harbi ilgimi çekti
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ardından, bir, bitiriyor, daha, demirin, emre, fenerbahçe, oosterwolde, transferi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 23:22.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.