Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > ForumAdası Sözlük

ForumAdası Sözlük Her türlü şey, interaktif sözlüklerin formatı gözetilmek kaydıyla yorumlanabilir ve tanımlanabilir. En özgür sözlük!


21 Mart 2023 Teke Tek'de Muharrem İnce'nin Tamamen Bitmesi

Her türlü şey, interaktif sözlüklerin formatı gözetilmek kaydıyla yorumlanabilir ve tanımlanabilir. En özgür sözlük!


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree11Beğeniler

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Mart 2023, 21:52   #11
Çevrimdışı
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 21 Mart 2023 Teke Tek'de Muharrem İnce'nin Tamamen Bitmesi

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Ben hâlâ seviyorum Muharrem İnce'yi. Söylediği bazı şeyler yanlış değil. Erdoğan'ı eleştirince terörist, Kılıçdaroğlu'nu eleştirince sarayın adamı oluyorsun diyor. Haklı. Ben AKP tarafından fonlandığını ya da sarayın adamı olduğunu falan da düşünmüyorum. Kendince CHP'ye bir kini var ve bunun mücadelesini veriyor ancak yanlış zamanda mı yapıyor? Evet, yanlış mı yapıyor? Evet. Bu yine de onu hain, maşa, kukla falan yapmaz.

Oyları da bölmez. Hem adam 100 bin imzayı bile toplayamadı diye dalga geçiyoruz hem de oy bölüp ikinci tura bırakacak diyoruz. Bu iki eleştiri yaklaşımı çelişkili. Tamam; beklediği oy oranlarına asla ulaşamayacak ve ben de oy vermeyeceğim kendisine ancak bu kadar da gömülmeyi hak eden bir davranış göstermiyor. Empatik yaklaşmak gerekiyor biraz. Bırakın gelsin, zaten bu kadar az oy alıyorsa bunun ne zararı olacak?

6'lı masa ile ilgili bazı eleştirilerine aynen katılıyorum. @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ile buluştuğumuzda da konuşmuştuk. Mesela ben Ahmet Davutoğlu'nun dahil olduğu ve Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı bir ittifaka oy vermek istemeye istemeye oy verecek olmaktan utanıyorum. Dış politika fiyaskolarının baş müsebbibi bu adamdır ve şu an biz bu adamla yol yürüyoruz? Gönül isterdi ki İnce CHP'yle, Ümit Özdağ da İyi Parti'yle olan kavgasını bir kenara bırakıp; siyasal islamcılar yerine masada bu adamlar olsun.

İnce'nin CHP kini var diyorsun ya, işte o hepsinden korkunç bir olay. O kin malun şahısta bile yok. Bu kinle resmen sarayın yapmak istediği bir çok şeyi, kendi eli ve ağzı ile yapıyor. Bu da onu dolaylı olarak saray adamı yapıyor.

Şu devir de muhalefete muhalefet eden saray elamanıdır zaten. Seçimden sonra her eleştiriyi yapalım ama seçime kadar bir olmak ve bir hareket etmek zorundayız. Karşımızda Hüda - Par'a bile sarılan bir zihniyet var.

Ayrıca İnce denen adam Mansur Yavaş'ın adaylığına karşı çıkmış, İBB'ye ben aday olacağım deyip, İmamoğlu aday olunca delirmiş ve CHP'ye nefret saçmaya başlamış sorunlu biri. Hatta İmamoğlu için bir çok şey demişti zamanında .

Ve oyları böler. Yüzde 2 de alsa, 6 da alsa şuan yüzde 1'in bile değerli olduğu ortamda böler.

Şuan AKP ve RTE bile kaybettiklerini, bu işin 1.turda biteceğini adeta kabullendi. Bunun tek oluru RTE vs. KK denklemi. Bu denklemde KK her türlü kazanıyor. Bu denklemi bozan tek şey İnce faktörü.

Alacağı yüzde 3-4 ile 2.tura kalabilir. Zaten AKP'nin en çok istediği şey 2.turken, kendisi bu seçim 2.tura kalmalı dedi !! .


Yalnız Özdağ'ın siyasal islamcılardan pek bir farkı yok. Düşünceleri en az onlar kadar sıkıntı ve geri. Şuanki Türkiye için çok geride bir düşünceyi temsil ediyor.

İyi Parti bunlar yüzüne oturmak istediği çizgiden çıktı. Merkez sağa oynadı. Oyu yüzde 18'e fırladı. Özdağ ve Ağıralioğlu bunu istemedi ve maalesef ileride yüzde 25-30 olacak parti şimdi yüzde 12'lere tekrar düştü.

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2023, bitmesi, canlı, ince, incenin, mart, muharrem, tamamen, tek, tekde, teke, yayını, İncenin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 19:56.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.