Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji > İkizler


İkizler Burcu | Ağustos 2024 Aylık Burç Yorumu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Ağustos 2024, 23:48   #1
Çevrimiçi
mak res - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart İkizler Burcu | Ağustos 2024 Aylık Burç Yorumu

İkizler Burcu | Ağustos 2024 Aylık Burç Yorumu


Yakın çevreniz, arkadaşlarınız ve kardeşlerinizin hayatıyla ilgili gündeme gelen yeni konulara alışkanlık sağlamak durumunda kalabilirsiniz. Taşınma ve yer değiştirme konuları gündeminizde olabilir. Bazı tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Şüphelendiğiniz konularda önemli haberler duyabilirsiniz. Gerçek haberler daha net ortaya dökülecektir. Uzun zamandır beklediğiniz örneğin; araç-alım satım işlemleri ya da kardeşleriniz ile alakalı önemli konuların gündeme gelmesi söz konusu olabilir.

4 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Zihnimiz adete ışık hızında çalışmaya başlayacak. İletişim trafiğimiz bizim için bile çok yüksek hızlara ulaşabilir. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden veya yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz. Eğitim ve seyahat faaliyetleriniz hız kazanabilir. Çevrenizle iletişim kurduğunuz her türlü konuda farkındalıklar kazanacaksınız. İlişkiniz adına önemli bir konuşma yapabileceksiniz.

İletişim becerileriniz sayesinde ticarette, ilişkilerde istediğiniz ölçüde parlayabilirsiniz. Seyahat, eğitim veya ticarette programlarınızı öne çekmenizi gerektirecek durumlar gelişebilir. Yeni ve daha enerjik bir planlama ile istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Tuzak eski hayatınıza aşırı özlem duymak ve geçmişi geleceğe taşımak için çabalamak olabilir. Geçmiş güzel olabilir ama eskide kalmalı. Hedeflerinize giden yolda sorumluluk ve tevazudan ödün vermeyin.

5 Ağustos’ta Venüs Başak transiti gerçekleşiyor. ‘Güven’ bu transitin ana konusu olacaktır sizin için. Güven ve köklenme. Güven duygunuz. Toprağını bulmak. Ruhsal tarafta bunlar var. Bir yansıma olarak somut tarafta ev, aile, yerleşim, yaşam düzeni konuları. Belki ev içinde, ev düzeni içinde, belki yaşadığınız mahallede sizinle uyumlu olmayan, seçme olanağınız olsa seçmeyeceğiniz durumlar var. Çünkü belki iç dünyanızda huzursuzluklar var. Somutta olan her şey, içimizin, zihnimizin, duygu dünyamızın, iç dünyamızın bir yansıması.

Yaşam alanınız içinde neleri değiştirirseniz daha huzurlu, daha konforlu bir düzeniniz olur? Evi ailenizle ya da başkaları ile paylaşıyorsanız hangi noktalarda düzen oluşturmanız iyi olur? Bu konularda değişimler olabilir Venüs transitiyle birlikte. Venüs alışverişleri de simgeler. Başak burcu ise pratikliği, işlevselliği. Evinizde bazı şeyleri daha pratik, daha kullanışlı hale getirmek için yapacağınız alışverişler de olabilir. Alet, aparat alışverişleriniz olabilir.

5 Ağustos’ta yönetici gezegeniniz Merkür, Başak burcunda retro hareketine başlıyor. Merkür retrosu size önemli bir avantaj sağlayabilir. İkizler burcu insanları, bu süreçte yaratıcılıklarını keşfedecek, iletişimini güçlendirecek ve parlak fikirlerini daha kolay ifade edebilecek. Karanlıkta kalan her yer aydınlanacak! 4. evinizde, yani aile evinize geri hareketinde olacak Merkür, sizin için çok daha yoğun bir deneyime işaret ediyor. Dördüncü ev, kapalı kapılar ardında olan her şeyi yönettiği için – özellikle de yetiştirilme tarzınız ve ev yaşamınız söz konusu olduğunda – bu gerileme sizi köklerinizle olan ilişkinizi yeniden düşünmeye zorlayabilir. Bu süreçte onlardan miras aldığınız bazı kötü alışkanlıkların farkına varırken, bunları dönüştürmenin tam zamanı.

19 Ağustos’ta Kova Dolunayı gerçekleşiyor. Eğitim, uzaklar, yabancılarla ilgili konular, yayıncılık ve yolculuklar bu dönemde vurgu kazanan şanslı konular arasında. Fakat bu konuları negatif etkileyebilecek ufak tefek bilinçaltı kaynaklı endişeleriniz ve gerginlikleriniz olabilir, onlara kulak asmayın.



[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2024, ağustos, aylık, burc, burcu, İkizler, yorumu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 00:32.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.