Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Sağlık Köşesi > İlaç Prospektüsleri


Agridin Krem Nedir? Ne İşe Yarar? | Agridin Krem Prospektüs


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Eylül 2024, 12:16   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Kapsül Agridin Krem Nedir? Ne İşe Yarar? | Agridin Krem Prospektüs

Agridin Krem Nedir? Ne İşe Yarar? | Agridin Krem Prospektüs



Agridin Krem Nedir?
Bu krem doğal içeriklere sahip bitkisel bir cilt bakım kremidir. Bu ürünün içinde beş tane etken madde vardır ve tüm bu maddeler bitkiseldir. Bu krem cilde uygulandıktan hemen sonra kaslardaki gerginliği, ağrıyı ve acıyı iyileştirir. Bu krem yağsız özelliklere sahiptir ve cilde hızlı emilir. Bu ürün kasların ağrısını yatıştırır. Ciltte yapış yapış bir his bırakmaz.
forumadasi.com
Agridin Krem İçindekiler
Bu bitkisel özlü kremin içinde biberiye yağı, portakal yağı, kafur yağı, glucosamine HCl, MSM, magnezyum sülfat, şeytan pençesi, aloe vera jel, aynı sefa yağı, balmumu, E vitamini, mentol, Boswellia-Serrata, arnica yağı, lavanta yağı, civanperçemi, zerdeçal ve chrondroitin gibi bileşenler vardır.

Agridin Kremin İçeriği
Bu ürünün içinde biberiye yağı, portakal yağı, kafur yağı, glucosamine HCl, MSM, magnezyum sülfat, şeytan pençesi, aloe vera jel, aynı sefa yağı, balmumu, E vitamini, mentol, Boswellia-Serrata, arnica yağı, lavanta yağı, civanperçemi, zerdeçal ve chrondroitin adlı maddeler vardır.

Agridin Krem Özellikleri
Bu krem kas ve iskelet sistemi hastalıklarındaki ağrıları, acılar ve gerginlikler için kullanılır. Bu krem bel tutulması, boyun tutulması, omuz tutulması, bel ağrısı, boyun ağrısı, eklem ağrısı, omurga ağrısı, diz ağrısı, boyun fıtığı, bel fıtığı, diz ve eklem bölgesinde sıvı kaybı, kas gerginlikleri, bacak ağrıları, dokularda ve kaslarda incinme, çürükler, morarma, zedelenme ve ezilme gibi rahatsızlıklar için oldukça etkilidir.

Agridin Krem Faydaları
Bu krem genel olarak kas ağrılarını, acılarını, kas kasılmalarını ve gerginliklerini geçirir. Sertleşen kasları yumuşatır, vücudu ısıtır, gevşetir ve ağrıları yok eder. Bu yüzden bu ürün genel olarak bel tutulması, boyun tutulması, omuz tutulması, el ağrısı, sırt ağrısı, kol ağrısı, bel ağrısı, boyun ağrısı, eklem ağrısı, diz ağrısı, boyun fıtığı, bel fıtığı, diz ve eklem bölgesinde sıvı kaybı, kas gerginlikleri, bacak ağrıları, dokularda ve kaslarda incinme, çürükler, morarma, zedelenme ve ezilme gibi durumların hafifletilmesi ve tedavisinde uygulanır.

Ayrıca baş ağrıları ve migren ağrıları için de etkili bir şekilde kullanılabilir. Bunun yanı sıra çeşitli kazalar ve sporcu yaralanmalarını da iyileştiren bir üründür. Üstelik artrit, huzursuz bacak sendromu ve bacak krampları için de bu kremi uygulamanız mümkündür.

Agridin Krem Ne İşe Yarar?
Bu kremin içinde bulunan biberiye yağı kas ağrısı için çok önemlidir. Şiddetli eklem ağrıları ve burkulma ile mücadele ediyorsanız, derhal yardımınıza gelmesi için biberiye yağının anti-inflamatuar ve anti-analjezik özelliklerine güvenin. Biberiye yağı, ağrıyı hafifletmenin yanı sıra iyileşmeyi daha da hızlandırabilecek yaraların pıhtılaşmasına yardımcı olabilecek kan dolaşımını da uyarır.

Aromaterapide kullanılan ve bu kremin içinde bulunan portakal esansiyel yağının hoş kokusu nabız oranını azaltmaya yardımcı olan neşeli ve canlandırıcı ancak aynı zamanda rahatlatıcı, sakinleştirici bir etkiye sahiptir. Sadece sıcak bir ortam yaratmakla kalmaz aynı zamanda bağışıklık sisteminin gücünü ve esnekliğini de uyarabilir ve havadaki bakterileri ortadan kaldırabilir.

Tıbbi olarak kullanılan portakal esansiyel yağı ağrılı ve refleksif kas kasılmaları ve kas gerginliklerini azaltır. Geleneksel olarak masajlarda stres, karın ağrısı, ishal, kabızlık, hazımsızlık veya yanlış sindirim ve burun tıkanıklığını gidermek için kullanılır.

Genellikle aşırı çalışmanın bir sonucu olarak, hemen ağrı ve iltihabı hafifletmek için kullanılan topikal analjeziklerin bir bileşeni olan kafur esansiyel yağı kaslardaki ağrı ve kasılmaları iyileştirir. Bununla birlikte, topikal olarak kullanılan ve bu kremin içinde bulunan kafur yağı ayrıca kronik kas ve eklem ağrısı ve iltihabı tedavi etmek için daha uzun süre kullanılabilir.

Bu kremin içinde yer alan aloe vera jel artrit ağrılarına iyi gelir. Artrit, eklem iltihabının neden olduğu bir durumdur. Hem elleri hem de ayakları etkileyebilir. Kolayca tanınır ve semptomlar arasında uzuvlarda ağrı, şişme, kızarıklık ve sıcaklık vardır. Semptomlar zamanla değişir ve aşırı yükler kaldırıldığında veya eklem çok uzun süre kullanıldığında kötüleşir. Sebepler çeşitlidir ancak çoğu durumda bulaşıcı, genetik, travmatik ve romatizmal kaynaklı bir problemden kaynaklanabilir.

Artrit için çareler farklı ve çeşitlidir ancak herhangi bir yan etkisi olmadan en etkili olanı kesinlikle fitoterapötik ilaçlardır. En iyisi şüphesiz aloe vera jeldir. Steroid bakımından zengin aloe jeli, otoimmün romatoid hastalıkların tedavisinde yaygın olarak kullanılan steroid bazlı bir ilaç gibi bir anti-enflamatuar görevi görür. Sentetik ilacın aksine, jel vücuda zararlı kimyasallar içermez ve yan etki veya kontrendikasyon oluşturmaz.

Aloe vera jeli kas ağrısını iyileştirmek için mükemmeldir. Tercihen duştan veya rahatlatıcı bir banyodan sonra akşamları sözleşmeli kaslara masaj yapmak için kullanılır. İyi yapılırsa, aloe ile yapılan masaj, Çin ve Japonların söylediği gibi hem fiziksel hem de zihinsel dengeyi bulmanızı sağlar. Yoğun bir fiziksel aktivite seansından sonra veya büyük bir çabadan sonra kullanmak mükemmeldir. Anti-inflamatuar ve sakinleştirici özellikler kasları rahatlatır ve rahatlatır.

Agridin Krem Kullanımı
Bu kremi uygulamadan önce ellerinizi sabun ve suyla temizleyin. Daha sonra etkilenen bölgeye kremden ince bir tabaka halinde sürün ve hafif bir şekilde beş dakika boyunca ovalayın, dairesel hareketlerle masaj yapın. Son olarak kremi sürdüğünüz bölgeye sıcak bir havlu sarın.

Agridin Krem Yan Etkileri
Agridin krem bitkisel formüllü olduğu için bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
agridin, krem, nedir, prospektüs, yarar, İşe


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 21:32.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.