Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji > Kahve Falı

Kahve Falı Kahve falı hakkında paylaşımlara ulaşabileceğiniz bölümdür.


Kahve Falında Aslan Görmek

Kahve falı hakkında paylaşımlara ulaşabileceğiniz bölümdür.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Nisan 2023, 03:01   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Kahve Falında Aslan Görmek

Kahve Falında Aslan Görmek



Kahve falında aslan görmek, fal sahibinin hedeflerine ulaşmak için vermiş olduğu emeklerinin karşılığını alarak çok başarılı olacağı ve hayallerine ulaşarak çok mutlu olacağı anlamına gelir. Kişinin makam ve mevki sahibi olacağına; kendisi için hayırlı olan bir kısmet ile karşılaşacağına işaret eder.

Aşk Yorumu

Aslan bir iddianın da aslında bir ifadesidir. Hem de en güçlü iddianın. Dolayısıyla eğer hayatınızda biri varsa o kişiye bazı konularda ağırlığınızı ve baskınlığınızı ortaya konacak ve ilişkide mutluluk düzeyinizi arttırıcı durumların, müjdelerin sizi beklediği olarak yorumlanır. Sabır anlamında da önemli bir uyarı sembolüdür. Eğer belli bir süre aşk hayatınız boş veya ilgi duyduğunuz insanla ilgili istediğiniz sonuçları alamamışsanız kendinizi ümitsizliğe sokmadan biraz daha sabrederseniz bu durumda istediğiniz mutlu sonun size muhakkak geleceğini de ifade etmektedir. Şayet daha açılamadığınız bir duygusal durumdaysanız sürpriz ve hiç beklenmeyen bir ortamda kendinizi sevdiğinize karşı ifade fırsatı bulup olumlu karşılık alacak ve ayaklarınızın yerden kesileceği bir ilişkiye başlayacak olmanız anlamına gelecektir.

Aslında aslan kaybetmez, kazanılır. Yani o zaten en üstün olandır ve onun için mücadele edilir. Dolayısıyla aşk hayatınızla ilgili falınızda çıkacak olan bu figür hem istediğiniz ve dilediğiniz gönül durumunuzun gerçekleşmesine hem de sizin baskın ve baş tacı edileceğiniz gönül ilişkilerinin devamı veya var olan ilişki varsa sizin lehinize devranın döneceğine yorumlanmaktadır.

Kalbinizi siz farkına daha varamadan birisine kaptırmış olduğunuzu işaret etmektedir. Bu kişinin ne zaman hayatınıza girdiğini ya da ne ara bu kadar gönlünüzü aldığını anlamasanız bile size o kadar iyi gelmesi ve bunun yanı sıra her an yüzünüzün gülmesine de neden olması sizler açısından büyük bir artı kazanıyor olduğunu da ifade etmektedir. Sadece arkadaş çevrenizden de değil bu iş hayatından da çok değer verdiğiniz bir kişi ile uzun süredir içinizde olan duygulara artık dur diyemiyor olduğunuzu da göstermektedir. Onun bir lafı ile gözünüzden akan yaşlardan da onun hayatınızdaki değerinin ne kadar büyük olduğunu anlamak da oldukça mümkündür. Sizler için belki de imkansız olan aşkları da ifade edebilir. Öyle birine kendinizi kaptırıyor olabilirsiniz ki belki daha önce hiç görmediğiniz, huyuna ve sesine kendinizi kaptırmış olduğunuz bu kişi sizler için hayalden de ötede yer alan birisi olabilir. İşlerin her an sizden önce gelmesini asla kabul edemeyecek oluşunuz da aranızdaki en büyük engellerden biri olmasından dolayı bu aslana karşı artık kendiniz için bir dur demelisiniz.

Yaşanacak olaylar karşısında büyük mücadeleler verileceği ancak sonunda da büyük bir mutluluğun, ferahın geleceği anlamına gelir. Yani sonuç çekilen sıkıntıya değecek bir sonuç olacaktır. Eşiniz ile ilişkiniz düzelecek ve harika bir şekilde hiç beklenmeyen süprizlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ayrıca bu dönem içerisinde bir takım enerji değişiklikleri yaşanacak ve eski sevgilinizle muhabbet kurabilir ve hatta yeni bir başlangıç yapmayı bile düşünebilirsiniz.

Para Yorumu

Kahve falı yorumcularına göre hali hazırda belli bir maddi standarttaysanız daha da iyi fırsatların ayağınıza gelecek olduğunun işareti olacaktır. Finansal konularda sıkıntılı durumlarla yüz yüzeyseniz ve bu sizi oldukça yorduysa bu figür her şeyin tam tersine döneceğinin müjdesi olacaktır. Çünkü aslan figürü belli süre de özellikle bu sıkıntılarla emilen hayat enerjisinin fazlasıyla hayatınıza dönüş yapacağını üstelik sadece kendi finansal artılarınız değil kendiniz dışındaki insanlara da ilham vererek onların da hayatlarına olumlu dokunuşlar yapacağınıza işarettir.

Şöyle ki eğer bir yerde çalışansanız size sürpriz bir terfi ile var olan standartlarınız artırılacaktır ve saygınlığınız artacaktır. Yani gerek maddi gerek manevi doruk noktaları hayatınızda yaşayacağınızın işaretini veriyor olacaktır. Eğer işverenseniz de iş sahalarınızı ve kapasitelerinizi arttırıp bir yandan kendi maddi durumlarınıza eklemeler yapmanız, bozuksa düzeltmeler yaşayacağınız ve bununla birlikte de pek çok istihdam olanakları sunup rakiplerinize de hatırı sayılır farklar atacağınız durumlar olarak yorumlanmaktadır.

İş ve Kariyer Yorumu

Aslan sembolü, fal sahibinin düşmanlarına karşı büyük bir zafer kazanacağı, onları bertaraf edeceği anlamına gelir. Güçlü enerjilere sahip günler sizi bekliyor. Yarım kalan işlerinizi artık tamamlamaya başlayacaksınız. Enerjiniz yaşamanın her alanında güçleniyor ve sizi destekliyor. Yakın zaman içerisinde güzel haberler alabilirsiniz. Çalışmalarınızın sonucu hem maddi hem de manevi olarak alacaksınız. Ruhsal olarak kendinizi yenilediğiniz ve geçmişten bugüne uzanan yüklerinizden kurtulacağınız bir dönemdesiniz. Yeniden doğmuşçasına hür ve rahatlamış hissedeceksiniz. Ay boyunca iş ve özel hayatınızla ilgili fırsat ve müjdeler kapınızda. Bu dönem içerisinde hayatınızın belki de anahtarı olabilecek bir takım olaylarla karşılaşacaksınız ve mutlaka planlı bir şekilde hareket etmeye çalışmalısınız. Özellikle iş hayatınızda rakiplerinizden açık ara önde olacak bir döneme girmeye hazırlanıyorsunuz. Maddi açıdan oldukça kazançlı çıkacağınız bu dönem içerisinde harcamalarınızı mümkün olduğunda kontrol altına almalı ve birikim yapmaya çalışmalısınız. Ayrıca ikili tartışmalardan uzak durmalısınız

Eğer işinizden hali hazırda memnun değilseniz çok daha iyi olanaklarda olanlarla karşılaşacağınızı, çalışan olarak güzel terfilere hazır olmanızı veya işverenseniz istihdam ağınız ve sermayenizin hatırı sayılır arttırıcı vesilelerle karşılaşacağınız anlamına gelecektir. Belki de her şey bitti dediğiniz, borçların başını almış gitmiş olduğu bir durumdasınızdır. Ama ümitsizlikten çıkıp geleceğinizdeki bu fırsatların sizlere daha da güzel koşullar hazırlayıp, borçtan kurtulup hatta oldukça artıya geçeceğinizi müjdeliyor olacaktır.

Her alanda olduğu gibi iş ve kariyer alanında da en iyisini ortaya koyacak bir müjde olacaktır. Bunun için her ne kadar ümitsiz ve enerji anlamında düşük seviyelerde de olsanız algılarınızı açıp fırsatları görebiliyor olmanız da önemli olacaktır.

Aile ve Yaşam Yorumu

Ailenizde uzun süreli bir gerilim veya hastalık gibi olumsuzluklar söz konusuysa bunların son bulup eski halinden bile daha olumlu durumlara dönüşeceğine ve aile bireyleri içerisinde gözde olma durumlarınızın başlayacağına yorumlanır. Eğer öğrenciyseniz bunu akademik başarınızla, babaysanız kariyerinizdeki yükselmeler ile ya da siyasi bir figür olarak da gerek aile gerekse yaşam alanınıza giren kişilerin göz ardı edemeyeceği kadar büyük makamlara geleceğiniz durumlara yorumlanmaktadır.

Aile içerisinde borç ve iletişim alanındaki sıkıntıların toptan yeni ve beklenmedik fırsatlarla sonlandırılacağına ve bunun bizzat da sizler tarafından ve sabrederseniz oldukça etkili bir şekilde aşılacağı günlerin sizi bekliyor olduğuna yorumlanmaktadır.

Eğer belli bir süredir aile ile ilgili problemler söz konusuysa artık rahat bir nefes alabilirsiniz demektir. Sadece aile ve yaşam alanınızdaki problemleri çözmekle ilgili müjdelerle kalmayıp her maddi manevi güzelliğin fazlasını hayatınıza katmanıza bir işaret olarak falınızda yer aldığına işaret edecektir.

Sağlık Yorumu

Gücün, ihtişamın en önemli sembolü olan aslan, elbette ki söz konusu sağlıksa bu konuda da sizlere en yüksek içeriklerini bonkör olarak sunuyor olacaktır. Şayet falına bakılan kişi uzun süredir belli bir hastalık ile mücadele ediyorsa bu adeta aslanın hastalığı parçalayıp yok etmesi misali oldukça iyiye gidiyor olacağının müjdesini veriyor olacaktır. Ya da aile bireyleri veya yakınlarından hastalık ile ilgili problemi olanlardan da iyileşme ile ilgili güzel haberlerin alınıyor olacağı ve dolayısıyla oldukça mutlu da olunacağının işareti olarak yorumlanmaktadır.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aslan, falında, görmek, kahve


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 02:19.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.