Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji > Kahve Falı

Kahve Falı Kahve falı hakkında paylaşımlara ulaşabileceğiniz bölümdür.


Kahve Falında Yüz Görmek

Kahve falı hakkında paylaşımlara ulaşabileceğiniz bölümdür.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Ağustos 2022, 09:59   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Kahve Falında Yüz Görmek

Kahve Falında Yüz Görmek



Kahve Falında Yüz Görmek

Kahve falında yüz görmek, fal sahibinin hayatına anlam katacak bir haber alarak çok mutlu olacağı anlamına gelir. Kişinin yeni bir aşka yelken açacağına ve hayatında hayırlı başlangıçlar yapacağına işaret eder. Bu başlangıçlar ile birlikte geçmişte yaşanan tüm sıkıntıların unutulacağına yorumlanır. Dünya ve ahiretlik huzur, yüksek başarı ve zenginlik demektir.

Aşk Yorumu

Talih ve kısmet olarak yorumlanır. Bekarlar için sevgisi ile gönlünü çalacak bir hayırlı bir kısmete delalet eder. Enerji dolu, mutlu günlerin yakın olduğunu işaret eder. Eski sevgilisi yeniden barışmak istiyor, kendisini özlüyor olarak tabir olur. Pişmanlık yaşadığını ve gelip af dilemek istediğini gösterir. Görülen insan kendisi ile aynı cinstense gizli bir rakibi olduğuna yorumlanır ama üzülmesin sevgilisi ona çok sadık olarak tabir olur. Mutlu bir ilişkiye sahip olduğu, sevilip sayıldığı anlamına gelir. Birlikte yaşanacak keyifli günlere, eğlenceli geçecek vakitlere delalet eder.

Beraber seyahate gidebilirler, hiç ummadığı sürprizler yaşayabilir, hediye alabilir, hatta ailesiyle tanıştırabilir anlamına gelir. Her an alacağı bir evlilik teklifi ile muradına erebilir, sevinçten havalara uçabilir olarak tabir olur. Uzaklarda olan sevdiğini özlediğini ve özlendiğini gösterir. Yakında gelecek müjdeli bir haberle kavuşacaklarına, biraz daha sabretmesi gerektiğine işaret eder. Sevdiğinin sadakatinden asla şüphe duymamalı, ona güvenmeli anlamına gelir. Sonunda yüzük takılarak düğünle taçlanacak derin bir aşka yorumlanır. Kendisini düşünen ama bir türlü açılamayan gizli bir hayrana delalet eder.

Para Yorumu

Kahve falı yorumcularına göre kazanç, mülk ve menfaate delalet eder. Tanıdığı veya yabancı bir kimse ile birlikte yapacağı işten kar elde edeceğine, kazançlı sağlayacağına yorumlanır. Bazen bu kişi kendisinden menfaat sağlamak, kendisi ile konuşmak isteyen bir kimse de olabilir. İyi niyetli bir kimse ise hayırlı olacaktır, çıkarcı bir kimse ise dikkatli olmalı, kendisini sağlama alarak adım atmalıdır anlamına gelir. Göreceği bir destek ile edineceği mala işaret eder. Kimi zaman elinde tuttuğu, satmak istediği bir menkule talip olacak paralı bir müşteri olarak tabir olur.

Uzun süredir satışı gerçekleştirilemeyen malın alıcısı nihayet göründü, az zaman kaldı olarak tabir edilir. Belini büken borçları varsa ödeyip kurtulacağını gösterir. İş arıyorsa bulacak, geçim derdinden bunalıma düşmüşse göreceği destekle rahatlayacak, iş bulacak, hanesi huzur bulacak anlamına gelir. Yeni fırsatlara delalet eder. Kendisinin durumunun farkında olan bir kimse yardımını esirgemeyecektir olarak tabir olur. Konuşup derdine derman istemeye niyetlendiği bir kimse varsa konuşması gerektiğine delalettir. Sonucu hayırlı olacak, kuş gibi hafifleyecek olarak yorumlanır.

Aile ve Yaşam Yorumu

Bekarlar için aile kurma vaktinin geldiğine, kısmetinin açıldığına; evliler için bebek müjdesine delalet eder. Eşi tarafından çok sevildiğine, aile hayatının huzurlu ve uyumlu olduğuna, eşinden göreceği sevgiye yorumlanır. Hareketli ve sosyal bir sürece gireceğine işaret eder. Akrabaları ile geçireceği hoş sohbetler olarak tabir olur. Sosyal hayatında sevdiği insanlar ile bir arada olduğunu gösterir. Kimi zaman yeni insanlar ile tanışmaya, hayatına farklılık katacak ortamlara girmeye delalet eder.

Eski bir dosttan gelecek telefon olarak da tabir edilir. Uzun zamandır görüşmediği çocukluk arkadaşı ile görüşecek, hasret giderecek anlamına gelir. Kendisi ile dertleşmek isteyen yakına işaret eder. Çocuğu, aile büyükleri ve akrabası olabilir olarak yorumlanır. Tüm ailenin dönüşünü beklediği asker sağlıcakla dönecek, kutlamalar yapılacak olarak tabir olur.

Evlat için yapılacak sünnet düğünü veya nikah için uygun vakitler olduğunu; sorunsuz ve huzurlu geçeceğini gösterir. Bazen aile hayatına zarar vermek isteyen komşu, akraba, arkadaş olarak yorumlanır. Sinsice gözetleyen kıskanç düşmana karşı dikkatli olunması gerektiğine yorumlanır. Nazarı dokunacak, dedikoducu, fitneci kimselerle haşir neşir olunmaması gerektiğine delalet eder.

İş ve Kariyer Yorumu

Azim ve kısmete yorumlanır. İstediği mesleğe adım atmak, yeni bir işe başlamak, iş değiştirmek niyetlerine delalet eder. Hayırlı sona erişecek, kariyer hayatında istediği başarıya erişecek anlamına gelir. Azmi ve çalışkanlığının takdir edildiği olarak tabir olur. Terfi almaya, hayat kalitesini yükseltmeye, feraha çıkmaya, eve müjdeli haberlerle gelmeye işaret eder. Birinden gelecek olan destekle yapılan işlerde güzel sonuçlar sağlamak olarak tabir olur.

Destek istemeyi düşündüğü kişiden alacağı olumlu cevap olarak yorumlanır. Yol yordam bilmediği mevzularda fikir alacağı bir akıl hocası sayesinde zarardan kurtulacak anlamına gelir. Kariyer hayatının güzel geçeceğine, istediği mertebeye ulaşacağına delalet eder. İş arkadaşları tarafından sevilen bir kimse olduğunu gösterir. Kimi zaman tehlikeli bir kimseye işaret eder.

Sağlık Yorumu

Sağlıklı ve afiyette olduğuna yorumlanır. Hasta ise yakın zamanda şifaya kavuşmaya delalet eder. Sağlıklı ise kendisini sevmesi, düzenli olarak kontrollerini yaptırması gerektiğine işaret eder. Değişmek ve yeni bir hayat tarzına kavuşmak istediğini gösterir. Sağlıklı kararlar alacağı anlamına gelir. Spora başlamak, diyet yapmak, daha çok su içmek, zararlı besinlerden uzak durmak niyetleri ile tabir olur. Ailesinden veya arkadaş çevresinden gelecek sağlık haberine delalet eder. Gerekli tedavilerin ardından eski sağlığına kavuşacaktır, bu süreçte kendisinden desteğini esirgememelidir, arayıp hal hatır sormalıdır olarak yorumlanır.

İhmal ettiği küçük bir sağlık sorununun su yüzüne çıkmasına delalet eder. Üzerinde durursa çabucak şifa bulacak olarak tabir olur. Uzun zamandır çekilen sebepsiz iç sıkıntılarından feraha çıkacağını, kendisini gayet keyifli hissedeceği dönemin gelmekte olduğunu gösterir. Sağlığıyla ilgili kaygılandığı, adeta hastalık hastası olduğu anlamına gelir. Tasalanmasın ve sağlıklı günlerinin keyfini çıkarsın olarak yorumlanır.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
falında, görmek, kahve, yüz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 20:13.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.