Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji > Kahve Falı

Kahve Falı Kahve falı hakkında paylaşımlara ulaşabileceğiniz bölümdür.


Kahve Falında Hilal Görmek

Kahve falı hakkında paylaşımlara ulaşabileceğiniz bölümdür.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Ağustos 2022, 12:47   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Kahve Falında Hilal Görmek

Kahve Falında Hilal Görmek



Kahve Falında Hilal Görmek

Kahve falında hilal görmek, fal sahibinin kafasını kurcalayan sorulara cevap bulacağı ve kalbinin rahatlayacağı anlamına gelir. Kişinin kendisini keşfederek hayatında yeni bir başlangıç yapmak için adım atacağına ve hayal ettiği gibi ailesi ile birlikte mutlu bir yaşam süreceğine işaret eder. Diriliş, dinginlik, şifa ve afiyet demektir.

Aşk Yorumu

İleri ki zamanda mutlu bir haber alacağınıza tabir edilir. Partnerinizle aranızda güzel duygular, aşklar ve hisler yaşayacaksınız. Karşınıza çıkacak insan ya da hayatınız da bulunan insan sizin ileri ki dönemde ailenizden ve arkadaşlarınız da yakın bir hale gelecek. Evli iseniz eşiniz ile evliliğiniz, yuvanız mutlu bir şekilde devam edecek ve hayatınız daha iyi ilerleme yoluna girecektir. Mutluluğunuz daha çok kat kat artacaktır. Partnerinizle bugüne kadar, belki de hiç yaşamadığınız duyguları yaşayabilirsiniz. İlişkinize canlılık ve enerji gelecektir.

Kahve falı yorumcularına göre eğer ilişkiniz yok ise yeni tanıştığınız insana bir süre sonra tamamen alışarak aşık olacağınıza işaret eder. Bu da sizin hayatınıza yeniden düzen vererek hayatınızı o insana adayacaksınız. Evli bir çift iseniz eşiniz size beklemediğiniz anda, beklemediğiniz bir hediye ile sürpriz yapabilir. Bu da sizi çok sevindirecek ve mutlu edecek. Partneriniz tarafından hep sevilip hem de sevilecek insansınız. Sizi koruyup kollayan birisi. Siz ne kadar hata yaparsanız yapın sizin arkanızda duran birisi. Bu yönüyle sizin kalbinize girmiş taht kurmuş bile. Bu gibi kişileri üzmeyerek, kırmayarak hayatınızdan kaçırmamaya dikkat edin. Yoksa belki bir daha bu sefer ki gibi şanslı olamazsınız. Elinizdekilerin kıymetini, onları kaybetmeden bilmeniz gerekmektedir.

Para Yorumu

Bereketli bir dönemin içerisine adımınızı atacaksınız. Kendinize ayırdığınız fırsatlarla gezi yaparken, orada bulunduğunuz işlerle para kazanıp ekonomik gelirinize katkıda bulunacaksınız. Yaptığınız her şeye adapte olduğunuz için kolay yoldan para kazanma yollarını hemen bulabiliyorsunuz. Bu sizin için hiç de zor olmuyor. Pek ekonomik sıkıntınızın olmadığı dönemdesiniz. Yapacağınız işler ya da yapacağınız işler çok olduğu için ekonomik durumunuz gayet düzelecek bir durumda.

Bazı zamanlar da bu parasal sıkıntınızı bir yerden yardım alarak, yakın birisinden kolaylıkla çözeceksiniz. Stresli olduğunuz zamanlar pek takmayıp yolunuza devam edersiniz her şeyin kendiliğinden çözüleceğinden emin olabilirsiniz. Etrafınızdaki çok insandan yardım alacaksınız bu da sizin ileri ki seviye de çok işinize yarayacak. Kendinizi bunlarla beraber çok geliştirerek elinizdeki iş imkanlarını da büyüterek ekonomik gelir refahınızı yükseltme imkanı yaratabilirsiniz. Siz istedikten sonra başaramayacağınız hiç bir şey yok aslında. Siz inandıktan sonra geriye kalanlar önemsiz olur her zaman. Burada önemli olan sizin neler yaptığınız görülür. Bir işe başlarken ilk olarak kazancı düşünmemeniz gerekmektedir. Çünkü böyle başlarsanız para durumunu düşünüp işte başarısız olursunuz. Ekonomik olarak bir gelir sağlayamazsınız. Kayıplarınız çok olur.

İş ve Kariyer Yorumu

Çok enerjik bir yapınız olduğu için ve bunun aksine sıkılgan birisi olduğunuz için ofis ortamları size göre bir yer değildir. Bulacağınız işleri buna göre ayarlama yaparsanız eğer iş yerinizde ve işinizden sıkılma gibi durumunuz olmaz. İş yerinde böyle işi yapmayan insanlarla değil de işi bilen ve işine aşık olan insanlarla birlikte takılmayı daha çok isterseniz. Bu da sizin bir işinize ne kadar sadık olduğunuzu gösterir. İş yerinizde sevilen insan olarak biliniyorsunuz. İnsanlar her zaman sizden yardım isterler ve sizde elinizden geldiğinin fazlasını yapmaya çalışırsınız. Bu fedakarlıklar çok güzel şekilde karşılığını alıyorsunuzdur.

İş yaparken daha çok kalabalık ortamı değil de tek başına sakin ve rahat bir ortamda çalışmayı tercih ederler. İşleri başarılı oldukları için kariyer basamaklarında ilerlerken hiçbir yerde zorlanmadan kolaylıkla istedikleri yere gelecekler. Ellerine her aldığı işi zamanında yapıp yetiştirebilme kabiliyetlerinde oldukça başarılıdırlar. Bu sayede kolaylıkla müşteri çekebilirler. İletişim güçleri oldukça yüksektir. Herkesi kolaylıkla ikna edip kolay iletişim kurabilirler. Kariyer yapmak için ideal bir insansınız. Her şeyi kolaylıkla sıfırdan başlayıp en yüksek makama kadar gelebilirsiniz. Ama bunları yapmak için çok çaba sarf edersiniz ve sonunda başarırsınız. Emekleriniz hiç bir zaman boşa gitmeyecektir.

Aile ve Yaşam Yorumu

Aileniz tarafından iyi yetiştirilmiş biri olarak bunu her yerde gösterdiğiniz için aileniz tarafından her zaman takdir görüyorsunuz. Aileyi çok önemseyen bir kişiliğiniz bulunmaktadır. Ailenizin kaç kuşak önceden olan gelenek ve göreneklerine saygılı oluyorsunuz ve değer veriyorsunuz.

Bunları kendi yaşamınızda da gösterdiğiniz için her zaman etrafınızdakiler tarafından saygılı bir ortam görüyorsunuz. Hafta sonunuzu çoğu kez dışarı da değil de ailenizle geçirmeyi daha çok seviyorsunuz. Yaşamınızda olan eksikleri kendiniz ve ailenizin yardımıyla yoluna sokabiliyorsunuz. Bu kendinize özgüveninizi daha çok kazanmasına yardımcı olur. Bir gün hepimizin yalnız kalacağını düşünerek bu yolda tek başımıza yürümeyi bilmemiz gerekmektedir.

Sağlık Yorumu

Etrafında ya da hayatında olup biten tüm negatif olayları kolaylıkla toparlayabilirsin. Bu negatif enerjilerde sana zarar vermektedir. Bu enerjileri silmek için rahat takılıp bir şeyleri kafana takıp yorulmamanız gerekiyor. Eğer bu tür şeyleri kafanda fazla kurgu yaparsan etrafında olan insanlarda uzaklaşırsın ve sosyal hayatın ilişkin biter. Bu kurgularında sana kısa zamanda uykusuzluk yaratır ve bir süre sonra yorgun düşersin. Bu yorgunluk seni halsiz de düşürür ve bazı sıkıntılara da yol açabilir. Bu sıkıntıyı çekmemek için bu tür nedenler için fazla kafayı takmamak gerekiyor.

Düşünceler içerisinde yoksa boğulup kalırsınız. Bazen tek başına kalıp kafa dinlemek bile tüm hastalıklarınızı geçirme yöntemlerinden bire birdir. Geçmişinizden kalan stresli dönemleriniz bir süre üzerinizden çıkacaktır. Bol bol kahveli dinlenme günleri size beklemektedir. Hastalandığınızda fazla hap kullanmamanız önerilir sizi iyileştirecek bir yönleri yoktur, mutlaka doktorunuza başvurmalısınız. Spora başlayacak bir durumunuz eğer olursa fazla kalbinizi yormamaya dikkat etmeniz gerekecek. Bugünlerde yorgunluğunuzu azaltmak için bol bol kahve tükettiğiniz için fazla şeker kullanmamaya özen göstermeniz gerekecektir. Yoksa her an şekeriniz yükselebilir. Bu şeker hastalığına bile yol açabilir.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
falında, görmek, hilal, kahve


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 11:37.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.