Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji > Koç


Yükselen Koç Burcu Özellikleri Nelerdir?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Nisan 2023, 10:00   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yükselen Koç Burcu Özellikleri Nelerdir?

Yükselen Koç Burcu Özellikleri Nelerdir?

Hırslısınızdır ve zaman zaman bencillik noktasına kadar kendi başarınına karşı tek fikirli olabilirsiniz. Bu genellikle kendi hedefinize fazla odaklandığınız gerçeğinden kaynaklanır; başkalarının dahil olabileceğini veya etkilenebileceğini unutursunuz. Ne kadar aptal, tehlikeli veya geniş kapsamlı göründüğü fark etmeksizin hedefinize ulaşma konusunda güçlü bir ihtiyacınız vardır. İhtiyacınız olan, motivasyondur. Neşeli, canlı, hayat dolu ve cömert birisinizdir.

Koç burcu yükseleniniz ise, oldukça enerjik ve hızlı görünüyor olabilirsiniz. Bir yerden bir yere taşınmanız ve kendi yeteneklerinizi abartmanız kolaydır. Aşırı çalışma sorunu yaşayabilirsiniz. Spor ve diğer yarışmalar gerçekten size hitap eder. Sosyal olarak popüler ve genellikle tüm eylemin merkezindesiniz.

Motive olduklarında, yollarından çekilin!
İçi içine sığmayan bir haliniz vardır ve başkaları bunu sizinle konuşana kadar anlayamazlar. Bir müddet sonra hareketli ve enerjik bir yapınızın etkisine diğerlerini de çekmeye başlarsınız. İnsanlarla tanıştıktan hemen sonra onlar için oluşturduğunuz fikirlerinizi sunmak ve hemen bunları uygulamak isteyeceksinizdir. Konuşmalarında bir acelecilik mi var yoksa bir heyecan mı var ilk tanışmanızda çözemeyebilirsiniz.

Engeller size göre değildir.
Enerjiniz çok güçlüdür ve bir müddet sonra taklit edilmek istersiniz.

Evet yanlış duymadınız. Yükselen Koç’un güçlü enerjisi, bir müddet sonra “Ben de böyle olur muyum, ona benzer miyim?” duygusu vermektedir. Özellikle 30’lu yaşlardan sonra kıskançlık ve taklit edilme gibi konularla başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Herkesi kendiniz gibi bilme özelliğiniz büyük bir yanıltıcıdır. Evinizde, okulunuzda ve işinizde son derece aktif ve hareketli olursunuz. Çok güçlü, aceleci olmanızın yanında bir o kadar da dikkatsizsiniz. İşlek zekânız sizi pratik çözümlere yönlendirir. Başarılı olma hırsınız ve çabanız göze çarpar. Bu nedenle hep önde ve dikkat çekici olmalısınızdır. Yine de çabuk ilgilenmek ve kolay bıkmak sizin tarzınızdır. Düşündüklerinizi hemen uygulamak ister, aksi takdirde bunun hükmünün hemen geçeceğini hissedersiniz. Aslında sürekli yenilik peşindesinizdir. Fakat sabırsızlık ve özensizlik nedeniyle önemli noktaları kaçırabilirsiniz. Dinler gibi görünüp dinlemez, arkanızı dönüp kendi fikrinizi uygularsınız.

Canınız çok tatlıdır.
Yaşlanmak size göre bir şey değildir. Spor yapmaya ve hareketli kalmaya özen gösterirsiniz. Sağlık konularını önemsersiniz ama bir o kadar da ilgisizsinizdir. Spor yaptığınız sürece sağlığınız çok iyidir. Bedensel hareketler kısmında eğer hızlı sonuç alamazsanız spordan hemen vazgeçebilirsiniz. Hasta olmaktan hoşlanmazsınız ve hasta olmayı kabul etmezsiniz. Aslında bu kadar cesur ve girişken olmanına rağmen, sağlık söz konusu olduğunda korkularınız aşırı boyutlara çıkar. Özellikle hayatın sonundan çok korkar ve bunu belli etmemeye çalışırsınız.

Sevilmek sizi motive eder ve başarı verir.
Düşünmeden tepki göstermek ve hemen öfkelenmek sizin doğanızda vardır. Ama insanları kırmak ve üzmek asla tercih ettiğiniz bir şey değildir. Aksine, uzlaşmacı yönünüzü hep önce kullanırsınız. Cesaretiniz başkalarına güç verir. Aşkta tutkulu ve oldukça kıskançsınızdır. Aradığınızı bulunca sadık, anlayışlı ve sevecen bir eş olursunuz.

Macera, özgürlük ve risk neredeyse siz oradasınız. Sizin için en önemli unsur bir “hedef” olmasıdır. Eğer size bir hedef belirtilmemişse ne yapacağınız asla kestirilemez. işten bir şekilde vazgeçebilirsiniz. Kaygılı, endişeli ve kendi korkuları içerisinde kaybolan bir yapınız vardır. Yükselen Koç size orta boylu veya biraz uzunca bir yapı verir. Atletik beden, geniş omuzlar göze çarpar. Yüz uzunca hatta kare biçimli olur. Saçlar kahverengi, orta veya kalın tellidir. Gözleriniz ve bakışlarınız etkilidir.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, koç, nelerdir, yükselen, Özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 03:21.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.